עבור לתוכן

חדש בעולם ה-XBOX

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב לכולם :hi:

לאחרונה התחדשתי בקונסולת XBOX 360 Elite שהבאתי מארה"ב - באריזה קיבלתי שני משחקים (Pure ולגו באטמן) ובנוסף קניתי גם את COD:MW2, שממנו אני בינתיים נהנה מאוד (עדיין מהסינגל). כמו כן, הזמנתי כבר מ-DX מתאם אלחוטי וסוללה נטענת לשלט, על מנת שאני אוכל לשחק גם ברשת מבלי לגרור את הלפטופ לסלון :)

מכיוון שלא שיחקתי במשחקי מחשב מגיל 18 בערך (ואני כבר בן 24 :-X), אני מתאר לעצמי שפספסתי די הרבה דברים, אז הייתי רוצה לקבל איזו תמצית של המשחקים הטובים שיצאו ל-XBOX 360, כמו גם משחקים שעתידים לצאת בקרוב. מעין Must have שכזה, שבהזדמנות (בעוד כשנתיים וחצי, כשאני אסיים את התואר :smile1:) אני אשלים.

כמו כן, טיפים ועצות לגבי ה-XBOX 360 באופן כללי יתקבלו בברכה.

פורסם

לא אמרת שאתה מוכר לי אותו ב 400 ש"ח אוטוטו כשמחתחילה תקופת המבחנים?

פורסם

טוב אז יש כמה משחקים שמבחינתי הם חובה,

Mass Effect 1

Mass Effect 2 יוצא ממש בקרוב ופשוט חובה.

Fable 1

Fable 2 קצת ילדותי אבל שווה משחק.

Fable 3 אמור לצאת השנה, מחכה בקוצר רוח.

Gears of War 1+2

Halo

Brutal Legend ממש נהנית ממנו, אבל אני חושב שזה רק כי ההומור של גק בלאק במשחק הוא גאוני.

אם אתה בקטע של משחקי מוזיקה אז אני ממליץ בחום במיוחד אם יש לך אישה/חברה (בלי זה לא הייתי יכול להכניס את הקונסולה הביתה).

יש עוד כמה שאני בטוח ששכחתי אבל אני די חדש בכל העניין של מחשקים וקונסולות. אבל זאת הרשימה שלי

פורסם

קודם כל תתחדש .

אני בטוח שראית את הנושא הזה , אבל למקרה שלא .

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445558.0

תבדוק שהXBOX שקנית הוא גאספר , יש הרבה שיטות לבדוק באינטרנט .

ועדיף שהXBOX ישכב ולא יעמוד . וגם תמיד תתקין את המשחקים על הHD בשביל שהמשחק יעבוד יותר מהר .

אם אתה משחק עם חברים אצלך בבית אז תקנה לך איזה משחק מכות כמו טקן 6 (לבד משעמם לשחק בו) ואיזה משחק כדורגל כמו פיפא .

ותקנה את המשחק BF BC2 כשהוא יצא (תסתכל סרטונים על המשחק) .

Shino FABLE 2 זה משחק טוב ? אמרו לי שהוא ילדותי ומשעמם .

פורסם
  • מחבר

אכן ראיתי את הת'רד על המשחקים של 2010, נראה מבטיח אבל בינתיים אני צריך לבדר את עצמי עם Pure (ועוד מעט גם עם המולטיפלייר של MW2).

הקונסולה היא אכן ג'אספר והיא שוכבת - את המשחקים אני מתקין, כי אחרת הכונן עושה רעש ממש בלתי נסבל (למרות שהבנתי שזה נורמלי).

לגבי משחקים, את Mass Effect אני אכן מתכנן להזמין בקרוב (הבנתי שהוא מצוין), אבל אני לא מחפש רק אקסקלוסיביים - גם משחקים שהם Cross platform יתקבלו בברכה (הבנתי שביושוק הוא מעולה, למרות שלא יצא לי לשחק בו). :)

פורסם

ביושק משחק מעולה אני אישית ממליץ עליו .

הרעש של הכונן נורמלי לגמרי כל XBOX מרעיש ככה.

יצא גם משחק GTA IV gta iv episodes from liberty city זה מין משחק המשחק לGTA IV (זה משחק בפני עצמו ) .

לא שיחקתי בו אבל ראיתי תגובות שהמשחק הזה טוב .

ד"א איזה שיטת שידור הXBOX שלך ? אני מנחש שזה לא PAL אז תבדוק טוב את המשחקים שאתה קונה .

פורסם

שאלה נוספת

גם אני נמצא בדיוק במצב שלך,מעוניין להוסיף מתאם אלחוטי ,הבעיה שהמחירים קצת מופרזים(בלשון המעטה)

האם יש WIFI חלופי למכשירי ה XBOX 360

פורסם
  • מחבר

הוא אכן NTSC ואני מודע ל"בעיה" של האזורים.

shay820 - הזמנתי מתאם אלחוטי מ-DX ב-$50. המחיר שראיתי בחנויות בארץ הוא כמעט פי 2.5 מזה. עכשיו נחכה שיגיע...

פורסם

shay820 יש סוג של WIFI חלופי למי שיש לפטופ מחברים כבל רשת מהלפטופ לבוקס ובלפטופ אתה מגדיר את הרשת על שיתוף

פורסם

שזה במילים עדינות לא ממש פיתרון אידאלי.

ואני באמת עדין.

ליביו

פורסם
  • מחבר

ספר לי על זה :-\

פורסם

תודה רבה על ההצעה של חיבור המחשב הנייד ! בתור פיתרון זמני זה בסדר גמור !

ושאלה נוספת אם אני מעתיק את המשחקים להארד דיסק של הקונסולה ,השיפור ן הוא רק במהירות ,או שזה גם שומר על העינית של הקונסולה?

פורסם

שומר על העינית.

ליביו

פורסם

Dark Messiah משחק עם עלילה חזקה ומושקעת, ממליץ בחום.

פורסם

שאלה לפותח האשכול - כשחזרת לארץ נאלצת לקנום מתאם לחמשל? אם כן, כמה זה עולה?

וכמה עלה לך האקס בוקס עצמו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים