עבור לתוכן

שאלות ואינפרומציה בנוגע לצורב DVD מדגם Pioneer DVR-A06

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש מדיות של שכבה אחד דו צצדי של 9.4GB

זה עולה הרבה יותר מ-2 דיסקים ודי קשה להשיג את זה בארץ

ידידי היקר המדיה עליה אתה מדבר הינה DVD-RAM ולא DVD-R או DVD+R .

עכשיו הבעיה בצריבת סרטים על המדיות הקיימות כיום בשוק זה שאתה מוגבל עד 120 דקות ולעיטים ישנם סרטים שאורכם יותר מ 120 דקות.

• תגובות 51
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בואנה איזה עצבים עם השביתה הזאת בנמלים הם מעקבים שיחרור סחורות ואני בגלל זה לא מצליח למצוא מדיות DVD-R X4 אוף איתם!

פורסם

למה דווקא היום הבאתי מיבואן ספינדל של 25 מדיות של DVD-R X4 ;D

פורסם
  • מחבר

למה דווקא היום הבאתי מיבואן ספינדל של 25 מדיות של DVD-R X4 ;D

איזה יבואן? איזה מדיות? של איזה חברה? כמה עלה לך?

פורסם

מדיות בשם TURNADO עלו לי 7.5 שקלים ל מדיה זה מחיר עלות (לא יודע כמה זה ללקוח).

לגבי יבואן אני לא זוכר את שמו אני הבאתי מסוכן אני ישאל .

פורסם
  • מחבר

מדיות בשם TURNADO עלו לי 7.5 שקלים ל מדיה זה מחיר עלות (לא יודע כמה זה ללקוח).

לגבי יבואן אני לא זוכר את שמו אני הבאתי מסוכן אני ישאל .

טוב זה נדמה לי תוצרת הארץ תוצרת חברת MCD או DCD.

פורסם

אכן אבל הם פיצוץ של מדיות גם כפול וגם מחיר טוב לפחות לי יצא במחיר טוב קיצר שווה ולא כמו המחירים של סילברלייין שראיתי בחנויות 15 שקל לדיסק כפול 2 ושלא נדבר על VERBATIM שבכלל המחירים בשמיים.

נ.ב על המדיות קיבלתי גם אחריות שזה בכלל מגניב אין יותר טוב מזה אם נדפק מחליפים ;D

פורסם
  • מחבר

אני נסתי להשיג את המדיות של MAXELL היבואן של PIONEER אמר לי שהם מעולות אבל נגמר ליבואן של MAXELL המלאי והוא תקוע בגלל השביתה בנמלים.

פורסם

מה מחירם בדרך כלל וכפול כמה הם?

פורסם
  • מחבר

תראה המהירות שלהם היא כפול 4 מה שאני רוצה לקנות אותן מדיות שקבלתי עם הצורב.

לגבי מחיר אני לא יודע עדיין מה מחירן.

פורסם
  • מחבר

מעניין בצעתי עכשיו עידכון לקשוחה של הצורב DVD לגירסה 1.07 עכשיו הוא מזדהה לי כדגם DVR-106D ולא כ DVR-A06 מוזר... ::)

פורסם

גם הדיסקים שאני קניתי הם כפול 4.

פורסם
  • מחבר

שוב אני לא מצליח לקורא את הדיסק שצרבתי הפעם צרבתי מדיה של DVD באמצעות תוכנת ה CloneDCD הובכן הכל עבד כמו שצריך צרב והכל היה בסדר אבל שאני מכניס את התקליטור לכל אחד מכונני ה DVD שברשותי הם לא קוראים אותו ורק הצורב עצמו הצליח לקרוא אותו.

אני לא יודע מה לעשות העם זאת בעיה בתוכנה? (שהרי הדיסק הראשון שצרבתי תוך שימוש באותה סוג מדיה נעשה בתוכנה שקבלתי עם הצורב אומנם לא היה דיסק מלא עד הסוף אבל מלא ברובו, השתמשתי ב Pinnacle InstantCD+DVD) או שמע הבעיה היא במדיות עצמן שאולי אינן תואמות ??? או שצורב שקניתי עצמו תקול ולא טוב ההיתכן???

אני כבר לא יודע מה לעשות וזה די מעצבן אותי הדבר הזה!

מישהו פה יכול לעזור לי נתקל אולי בבעיות האלו יודע איך לפתור אותן ???

::)

מוזר ביותר היום שוב צרבתי דיסק DVD על אחת מאותן מדיות של VERBATIM מסוג DVD+R שנותרו לי,

צרבתי באמצעות תוכנת ה PINNACLE InstantCD+DVD וזה עובד הכוננים שלי קראו את הדיסק הצרוב,

זה מאוד מוזר לי כל זה בימיוחד שכאשר נסתי לצרוב בנרו 6 (שהיבואן של PIONEER בארץ המליץ לי להשתמש בה)

ושהשתמשתי בתוכנת ה CloneDVD עם אותן מדיות הכוננים שלי לא הצליחו לקרוא את הדיסקים הצרובים

ואילו הדיסק הזה שצרבתי היום והראשון, שאת שניהם צרבתי באמצעות התוכנה הזאת הם כן קוראים.

זה מוזר מאוד?!?! ???.

פורסם

אלוהים בן אדם, תשתמש בפסיקים ונקודות.

זה נורא לקרוא ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים