עבור לתוכן

שיננית + פלואוריד 240 שקל

Featured Replies

פורסם

יקר או זול ?

פורסם

מאוד תלוי. היית כבר שם? היה נחמד?

אני למשל הולך דרך קופת חולים לאומית ומשלם רק 75 שקלים(צריך לאומית זהב בשביל זה) אבל הם כל טיפול מנסים "לדחוף" לי כל מיני אקסטרות, ככה שתעשה את השיקול שלך.

פורסם

פלאוריד זה משהוא כמו 75 שקל אצל רוב הרופאי שיניים

אבל נראה לי סביר אצלך פחות או יותר

אני הייתי בשיננית + פלאוריד במרפאת שיניים של לאומית פה אצלנו ולקחו לי 180+-

פורסם

מדובר על מרפאת שיניים פרטית, או דרך קופ"ח?

אצלי בקופה הם דורשים 180 ש"ח , לבעלי מאוחדת שיא יש הנחה של 90 ש"ח ספציפית לטיפול הזה. אז יצא ששלמתי 90 ש"ח (מאוחדת שיא)

בכלל ממה שראיתי המאוחדת "שיא", נותנת הנחות משמעותיות בטיפולי השיניים. אבל מצד שני דמי החברות דיי גבוהים ביחס למסלולים האחרים.

פורסם

טיפולי השיניים של קופות החולים זה עבודה בעיניים, ללכת לרופא פרטי וטוב יעלה פחות מאשר לעשות טיפול דרך הקופה ולא לדעת על איזה רופא נופלים.

פורסם

בכללית סמייל מגיע טיפול שיננתית בחינם כל שנה, והפלואוריד עולה 60 שקל.

ממה שאני הבנתי הטיפול פלואוריד הוא מיותר למבוגרים

פורסם

מישהו יכול לפרט על הטיפולים האלה מה זה עושה בתכלס ? נשמע כמו הלבנת שיניים או משהו.

פורסם

ממש לא.

טיפול שיננית זה טיפול תקופתי שפשוט נועד לשמור על שיניים נקיות ובריאות יותר. השיננית פשוט מנקה את השיניים באופן הרבה יותר יסודי מצחצוח שיניים רגיל.

פלואוריד זה פשוט חומר שעוזר לנקות ומחזק את השן. היא נמצא כמעט בכל משחת שיניים. טיפול פלואוריד זה פשוט מריחה של משחת פלואוריד על גבי השיניים ולהשארה שם למשך כדקה. כמו שנאמר מעליי, זה טיפול שנועד בעיקר לצעירים.

מומלץ ללכת לטיפול אצל שיננית כל חצי שנה עד שנה. אם אתה לא עושה את זה, תתחיל.

פורסם

עוד משהו חשוב, מומלץ להשתמש בקורסודיל שבועיים לפני הטיפול של השיננית.

כי רוב הסיכויים שתגיעו והיא תגיד שיש לכם דלקת חניכיים והיא לא יכולה לטפל עוד, אז שתקנו את המוצר הזה (זה מי פה) ותחזרו אחרי שבועיים (כמובן בתשלום של עוד פגישה)

פורסם

השיננית והמוסכניק זה אנשים שעושים תחרות מי יגער בי יותר כשאני מגיע אליהם. אולי הם צריכים לצאת ביחד.

פורסם

אם אתה מטפל בפה כמו באוטו שלך, הרווחת את זה ביושר :lol:

פורסם

מישהו יכול לפרט על הטיפולים האלה מה זה עושה בתכלס ? נשמע כמו הלבנת שיניים או משהו.

ניקוי אבן- שן. למה זה טוב? רופאי השיניים טוענים, שאבנית בשיניים יכולה לגרום לנסיגת חניכיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים