עבור לתוכן

מחפש צורב DVD איכותי

Featured Replies

פורסם

מאיפה הבאת מידע לצרוב 600 דיסקים של DVD ויותר?!

פורסם

אני ממליץ או על ה06 שהוא טוב לפי הביקורות או הפלקסטור החדש שיצא עכשיו הPC708A

http://www.cdrinfo.com/Sections/Articles/Specific.asp?ArticleHeadline=Plextor+PX%2D708A&Series=0

הוא פשוט סוף הדרך מכל הבחינות אפילו בתור צורב CD רגיל הוא מהיר *40 ומחירו לא גבוהה.

פורסם

1000 שח זה מחיר סבבה (500 מתחת לתקציב )

הממ איפה בדיוק את ה-a06 ב-1000 ש"ח?

הכי זול ב-ZAP הוא 1160 ש"ח ל-OEM..

פורסם

הממ איפה בדיוק את ה-a06 ב-1000 ש"ח?

הכי זול ב-ZAP הוא 1160 ש"ח ל-OEM..

מצטרף לשאלה.

פורסם

תוך כמה זמן הצורב מסיים צריבה של DVD במהירות של x8 ?

וכמה עולה הפלקסטור בארץ ובחו"ל ?

פורסם

בארץ הוא עולה מחיר חנות 265דולר פלוס מינוס אבל אין כרגע ליבואן נגמר לו המלאי.

(הכוונה ליבואן הרשמי WIETEC)

פורסם

תראו אבל איך המחירים צונחים. עכשיו קונים צורב DVD ב 1200 ש"ח אבל כשזה יצא זה עלה יותר מ 2000ש"ח!!!

האמת שאין לי מחשב מספיק חזק בשביל צורב DVD כי מיילה אני לא אוכל לערך סרטים. אני יותר מחכה עד שמחיר המכשיר

הDVD מקליט ירד.

ואכן כמו שנאמר, PIONEER ו SONY הם המובילים בתחום צורבי ה DVD וכך גם יותר משתלמים מהפלקסטור.

פורסם

יש לי שאלה לא ממש קשורה.

כמה אפשר להכניס לכל מידה של די וי די?

עכשיו אני שואל בתיאוריה. (אני לא הולך לעשות את זה כי זכויות יוצרים...) אבל בתיאוריה אפשר לשכפל סרטים באורך מלא?!

פורסם

Gnome, אכן המחירים צונחים.. אני עדיין זוכר את התקופה שבה קניתי צורב Yamaha במהירות X8 במחיר של 1,200 ש"ח... היו זמנים.

NISAN - מדיות DVD רגילות של 4.7Gb (יש גם יותר, AFAIK) אבל לא את כל הסרטים אפשר לשכפל.

פורסם

נכון לכרגע המדיה של DVD-\+ יכולה להכיל 4.7גיגה לגבי השאלה שלך אם זה יכול להכיל סרט שלם אז זה תלוי מה איכות הווידיאו בדיסק המקור ומה אורך הסרט בעיקרון נכון לעכשיו הסרטים שמוכרים ובאים באיכות טובה, (הכוונה לדיסק מקורי ולא דיסק שהגיע לחברה ישראלית והורידו לו את האיכות ווידיאו ואז שיכפלו להרבה עותקים ושמו בחנות קוסמוס למכירה ב 50 שקלים) הם תופסים מ 6-9גיגה וזה לא ניתן לשכפל אבל יש תוכות שעושות פעולה שנקראת DOWNSAMPLE שזה בעצם הורדת איכות של הווידיאו או אם בא לך גם של הקול למרות שהפס קול לא זה שתופב הרבה מקום, אפשר גם להוריד את התוספות של הסרטים.

מקווה שהבנתה. ;)

פורסם

Gnome, אכן המחירים צונחים.. אני עדיין זוכר את התקופה שבה קניתי צורב Yamaha במהירות X8 במחיר של 1,200 ש"ח... היו זמנים.

NISAN - מדיות DVD רגילות של 4.7Gb (יש גם יותר, AFAIK) אבל לא את כל הסרטים אפשר לשכפל.

זה חדש אתה יכול לפרט?

פורסם

לא, אני בכלל לא בטוח שקיים דבר כזה, פשוט זכור לי ששמעתי איפשהו שזה כן קיים.

על כל פנים, כנראה שאני טועה ..

פורסם

:'( כבר העלתה בי תקוות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים