פורסם 2010 בינואר 1115 שנים זהו לפ טופ נוסף שאני קונה לאחיהולך להיות סטודנט למנהל עסקים וכלכלה והלפטופ יהיה לעבודה בעיקר וגם לסרטים ומוזיקה וקצת אינטנט* מטרות המחשב- עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים ואינטרנט* גודל המסך- 14" ומעלה* משקל רצוי- לא יותר מ3 ק"ג* האם נדרש זמן סוללה ארוך- 4 שעות יספיק* האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI * בלוטות- כן* גודל מינימלי של כונן קשיח- 320 GB* צורב DVD- כן* האם נדרשת אחריות בינלאומית- אין צורך, אקנה את המחשב בארץ* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לנובו ודלהמחשב ישמש לסטודנט ככה שצריך מקלדת נוחהאז ככה, הבנתי שמבחינת איכות בנייה, לנובו טובים מאוד. התקציב הוא גמיש עד 5500 אבל לא יותראשמח לתגובות והצעות לדגמים
פורסם 2010 בינואר 1115 שנים קצת חורג, אבל זה המחשב הכי איכותי באזור התקציב עם 3 שנים אחריות:http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=e64008700hd&Cat2Cat1ID=16&Cat2ID=0&aff=Zap〈=heאין לו יציאת HDMI אבל יש יציאת DP שמספקת וידאו באיכות דומה..אם קריטי לך ה-HDMI את יכולה לקחת משהו כמו הלנובו SL410 שעולה 3600 שח, אבל חלש וכבד קצת מה-E6400
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים לדעתי ניתן לרדת לדגמים בעלי מעבד חלש יותר.זה כלכלה ומנע"ס - לא הנדסת חשמל או גרפיקה.ניתן להשקיע את שאר הכסף באקססוריז מתאימים כמו תיק נוח/עכבר אלחוטי/DOK וכדו'...יש גם את דגמי הVOSTRO החדשים שלא מגיעים עם HDMI אם הוא הכרחי...וגם את זה - http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Inspiron+1564.htmאני פשוט לא מבין מדוע דל לא משקיע טיפה יותר בניידים הצרכנים/עסקיים שלה ומוסיפה HDMI.
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים מחבר תודה על ההצעות חבריםאמרו לי שיש עם דל בעייה בגלל האחריותיש דגמים טובים של לנובו שיכולים להתאים?התקציב יכול להיות עד 5.5K תודה על העזרה!
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים אין שום בעיה עם האחריות של דל.כל עוד אתה קונה ממשווק מורשה או מחו"ל עם אחריות בילאומית.כן יש בעיה עם חנויות קקיוניות שמבטיחות אחריות ל-3 שנים כשלמעשה אין.ניתן לבדוק את האחריות של המחשב עפ"י המספר הסיריאלי שלו אצל היבואן או באופן עצמאי באתר.לגבי דגמים מומלצים - מחזק את ההמלצה על E6400אם אתה רוצה נייד של לנובו שמתקרב לאיכות של הלטיטוד, ישנה סדרת SL. פחות מומלצת מסדרת T אבל יש לה HDMI ואפילו מחיר זול יחסית.
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים מחבר אז ככהאני אקח כנראה את הלטיטיוד בשביל לראות סרטים עדיף מסך מבריק או מאט?אם אני קונה את המחשב באייבורי אמורה להיות בעייה של אחריות?
פורסם 2010 בינואר 1315 שנים ה E6400 מגיע עם מסך מאט בלבד.לצפייה בסרטים בחדר חשוך עדיף מסך מבריק. אבל זה עניין של טעם אישי. אני מעדיף מאט.אייבורי זו אחת החנויות שדל הגישה תביעה כנגדן מאחר והן מבטיחות אחריות יצרן שלא קיימת וכן מוכרת מחשבים עם רכיבים מחודשים/משומשים/לא מקוריים ומציגה אותם כחדשים.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425675.msg3662001#msg3662001
פורסם 2010 בינואר 1315 שנים אייבורי זו אחת החנויות שדל הגישה תביעה כנגדן מאחר ולטענת DELL, הן מבטיחות אחריות יצרן שלא קיימת וכן מוכרת מחשבים עם רכיבים מחודשים/משומשים/לא מקוריים ומציגה אותם כחדשים.כל עוד לא ראית אף עדות בודדת לנכונות הטענה, יש לקחת את הדברים בעירבון מוגבל.
פורסם 2010 בינואר 1315 שנים מחבר אני גר באיזור רחובותמישהו יכול לתת לי חנות שקרובה אלי פחות או יותר שאני יכול לרכוש מהם את המחשב?אני אלך על הדלאני מעדיף לא לקנות באינטרנט
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים אין שום בעיה עם האחריות של דל.כל עוד אתה קונה ממשווק מורשה או מחו"ל עם אחריות בילאומית.כן יש בעיה עם חנויות קקיוניות שמבטיחות אחריות ל-3 שנים כשלמעשה אין.ניתן לבדוק את האחריות של המחשב עפ"י המספר הסיריאלי שלו אצל היבואן או באופן עצמאי באתר.לגבי דגמים מומלצים - מחזק את ההמלצה על E6400אם אתה רוצה נייד של לנובו שמתקרב לאיכות של הלטיטוד, ישנה סדרת SL. פחות מומלצת מסדרת T אבל יש לה HDMI ואפילו מחיר זול יחסית.קיקיוני או לא השירות שלהם על הפנים! כבר אמרתי את זה עשרות פעמים.אם אין מאחורי הלקוח חנות רציני הוא יכול ללכת לחפש תמורה לאחריות שלהם.בלנובו למשל כמה שהשירות שלהם איטי אם ישנה בעיה חוזרת עם המחשב אתה מקבל פיצוי הולם ויחס ממש טוב מבחור בשם יוסי.אלינו מגיעים נציגים של טושיבה מדי חודש לשמוע פידבקים על המחשבים השירות וכו'...בדל? אולי בגלל שהם חברה עם יותר מדי לקוחות הם לא משקיעים בנותני השירות שלהם היושבים אי שם ביוון.ZVICO - באמת חשוב לי שתדע שאחריות יצרן זה הדבר הכי חשוב במחשב, הרבה פעמים אני מציע ללקוח לוותר על כונן גדול/זיכרון (שאפשר להוסיף בעתיד) מאשר לוותר על שלוש שנים אחריות - המחשבים של היום הם חרא בכללי, רוב התקלות קורות ומתרחשות בחודש/חודשיים שאחרי השנה ואז עלות תיקון של לוח או רכיב אחר מגיעים לפעמים כמו חצי מחשב חדש.דבר נוסף, תיזהר מכאלו שעושים יבוא אישי ולא רוכשים מהיבואן הרשמי.http://www.toshiba-computers.co.il/נידיים של לנובו ופגיטסו בד"כ נרכשים דרך אמטל או CMS (גם HP לדעתי)מחשבים של גיגבייט דרך מור לוי.מקווה שעזרתי לך ולא סיבכתי, תמיד תבקש לקנות מחשב עם אחריות לא במעבדת החנות אלא במעבדת החברה (דל HP וכו'...)
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים מחבר אלעד די חיזקת את מה שאני חושבהשאלה שלי היא כזו: האיכות בנייה של לנובו טובה מאוד ואני מאוד אוהב את המחשבים שלהם,הבעייה שמה שלנובו מציעים בתקציב שלי לא מתקרב בכלל למה שג'יגהבייט מציעים בתקציב שלי.מה החוות דעת על המחשבים של ג'יגהבייט?מה גם שאני לא רוצה מסך מבריק וג'יגהבייט באים עם מסך מבריקאשמח לעוד חיזוקים על לנובו וג'יגהבייטערב טוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.