פורסם 2010 בינואר 1115 שנים אחים שלי שלום רב,הסתובבתי כבר הרבה ברשת ואני לא מצליח למצוא פתרון,יש לי ווינדוס 7כרטיס טלויזיה של msi pvsvideo capture 8605עם תוכנה מקורית inter videoשעבדה בעבר עם ווינדוס אקפסואני לא מצליח לראות טלויזיה,המערכת לא מזהה את הדרייברולדעתי גם התוכנה לא תומכתאנא עזרתכם אם תוכלו לעזור לי במציאת פתרון/דרייבר מתאים לווינדוס 7לפני שאני קונה כרטיס חדש :\בעיה שניה יש לי כרטיס קול fire box של presonusועדיין לא מצאתי לו דרייבר,שלחו אותי לאתר אבל אני לא הכי טוב באנגלית אז הסתבכתיאם מישהו יוכל להביא לי קישורים ישירים זה יעזור ליתודה רבה רבה רבה
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים היי ראשית לא אמרת אם יש לך 32 או 64. בהנחה שיש לך 32:פתרון לבעיה השניה:1. תוריד את הדרייבר הזה:http://www.presonus.com/media/downloads/FireBox_Installer_246.zip2. וודא שאתה פותח אותו במצב אדמיניסטרטור.3.כ אשר סיים להתקין, לך ל start, 4. הקלד: sound > goto: Change Sound Card Settings5. קליק ימני על כל Presonus Firebox Speaker selection6. לחץ test עד שתשמע מאחד מהם קול7. אז בחר אותו כברירת מחדל (מצאת את האאוטפוט שלך).נסה לא ל- disable מי מהם מאותו קונטרול פאנל היות ונראה שעלולה להיות בעיה להשיבם..אגב, זה אמנם לא דרייבר יעודי ל- 7 אבל זה אמור לעבוד וונראה שברייברים יעודייםם ל- 7 נמצאים הפיתוח אז שווה להתקין את זה ולחפש בעוד מספר חודשים שוב.
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים מחבר תודה רבה על התגובהיש לי 32 ביטמה זה אדמניסטריטור?איך פותחים במצב הזהועוד שאלה קטנה שאל יודע אם קשורהמה ההבדל בין 32 ל 64 ביט ומה יותר כדאי להתקין
פורסם 2010 בינואר 1315 שנים אדמיניסטרטור זה מנהלכלומר אם על המחשב שלך יש יותר ממשתמש אחד - למשל אתה עובד עליו וגם אחיך ואחותך ולכל אחד משתמש משלו, אזי, סביר שיהיה לפחות משתמש אחד שיוגדר כמנהל ויהיה בעל יכולות בלתי מוגבלות בעוד שחלק אחר מהמשתמשים יהיו בעלי יכולות מוגבלות יותר (נניח גישה מוגבלת לאחיך הקטן שעלול להרוס דברים במחשב).אם זה המחשב רק שלך, ורק אתה עובד עליו ועם משתמש אחד, אתה תהה המנהל.וכך כל פעם שאתה מדליק את המחשב אתה מדליקו במצב מנהל.באשר ל- 32 מול 64. מדובר על מערכת הפעלה קצת שונה המותאמת יותר לשימושים מעט שונים.אמנם 64 תאורטים טובה יותר. אולם כדי לנצל אותה במלואה מעבר לכך שתזדקק לחומרה יותר יקרה, גם תזדקק לתוכנות שמותאמות ל- 64. היות ורוב התוכנות, המשחקים והדרייברים אינם מתאימים ל- 64, במקרה הטוב אצל משתמשים ביתיים רבים היא לא מנצלת את יכולותיה ואצל אחרים היא אפילו מפריעה.בקיצור, יש לך 32 וסביר שכדאי שתשאיר איתה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.