פורסם 2010 בינואר 1015 שנים שלום לכולם.אספתי היום מבזק סטור את הנתב- מודם הנ"להגיע עם הגרסא החדשה ולאחר ריבים והגדרות פועל סבבה עם פורטים פתוחים היכן שצריךהבעיה היא שאני אוהב לעבוד דרך 1.0.0.138אבל נראה שחסרות שם הגדרות שמופיעות רק ב bnet.bezeq.co.il ומשום מה לאחר זמן מה כאשר אני נכנס לאתר הזה של בזק הוא מראה לי את הטבעת טעינה אבל הטבעת לא מפסיקה להסתובב והפרטים לא עולים.. כרגע זה לא מפריע לי ההגדרות סבבה והכל פועל. אבל איך אני מתקן את זה שהאתר של בזק יעבוד טוב?בתודה מראש
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים יש משפט שאומר - "אם זה עובד - אל תנסה לתקן "ובכל מקרה אם אתה ממש מתעקש אין משהו שאתה יכול לשנות כדי שתראה את זה כמו שצריךאם bnet.bezeq.co.il לא עובד לך אתה יכול להגדיר ידנית - אם אתה ממש מסתבך - אתר בזק - מסמכי תמיכה לרשת אלחוטית - תבחר את ה- asus זה אותו ממשקשיהיה בהצלחה
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים מחבר הדבר היחיד שלא מצאתי דרך 10.0.0.138 זה איך להפעיל את הFIREWALL אבל מכוון שאני לא עומד להשתמש בו בחיים, זה לא קריטי לי. תודה רבה על ההעזרה!
פורסם 2010 בינואר 1115 שנים הדבר היחיד שלא מצאתי דרך 10.0.0.138 זה איך להפעיל את הFIREWALL אבל מכוון שאני לא עומד להשתמש בו בחיים, זה לא קריטי לי. תודה רבה על ההעזרה!Advanced Setup WAN Service תלחץ על EDIT של הראשון - pppoe_0_8_48פעמיים NEXT ותעשה V לפיירוואלאם אין שם אז יש לך את הגרסה הישנה יותר - 1.08
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.