עבור לתוכן

איך אני מגדיר דיסק לשימוש שנמצא כ-unallocated ?

Featured Replies

פורסם

שלום

אין לי אופציה של פירמוט, איך אני יכול להגדיר את החלק שנשאר ?

תמונה אחת שווה אלף מילים

53383152.jpg w768.png

תודה רבה

פורסם

יש סיבה מסויימת שאתה מחלק לכל כך הרבה מחיצות? הסיבה שבגללה אתה לא יכול לפרמט היא שבכל התקן יש אפשרות למקסימום 4 מחיצות

ראשיות. יש לך 2 אפשרויות:

1. לנסות למחוק את מחיצת הSYSTEM RESERVED (המחיצת 100 מגה הראשונה). אני יודע שניתן למחוק אותה לפני שמתקינים את הWINDOWS

אין לי מושג אם אפשר לעשות זאת לאחר שהWINDOWS מותקן.\

2. להמיר את המחיצה האחרונה (במקרה שלך E) והמקום הפנוי שאחריה למחיצה לוגית שתכיל בתוכה 2 מחיצות - E ועוד מחיצה עם שאר

השטח הפנוי. העובדה שמדובר במחיצה לוגית לא אמורה להפריע לך.

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול להמיר את המחיצה האחרונה, בעזרת התוכנות שנתתם בסטיקי ?

ניהול דיסקים ומחיצות:

Paragon Partition Manager- ניהול מחיצות (יצירה, פיצול ופרמוט של מחיצות [ועוד]), איחוי, הגירה מכונן לכונן ועוד..

Acronis Disk Director Suite- ניהול מחיצות, פשוט וידידותי לתפעול, כולל גם ניסיון שחזור מחיצות שנמחקו\נפגמו

יש רע בלחלק ל4 מחיצות ?

פורסם

זה מסבך את החיים ובנוסף אתה מפסיד מקום (כל מחיצה שומרת לעצמה מקום לאינדקס שיכול להגיע למאות מגבייטים)

פורסם
  • מחבר

זה מסבך את החיים ובנוסף אתה מפסיד מקום (כל מחיצה שומרת לעצמה מקום לאינדקס שיכול להגיע למאות מגבייטים)

מסבך, לי זה לא, כי אני רגיל כבר הרבה זמן לעבוד ככה ולגבי האינדקס, מה זה כמה מאות מגבייטים שיש היום 1TB

---

זה בסדר מה שעשיתי ? עכשיו אני כן יכול לגשת אליו אבל... הוא שינה לי את הצבע של כל הכוננים :smile1:

62846342.jpg w964.png

פורסם

לא לזה התכוונתי. עקרונית המרת את הדיסק לדינאמי כך שאתה יכול לגשת אליו ממערכת הפעלה XP ומעלה. אם זה לא מפריע לך אין בעיה (חוץ

מזה שמשום מה נתת אות כונן Z). עד כמה שאני זוכר התהליך בלתי הפיך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים