עבור לתוכן

פין שבור- דיסק 2.5 WD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אחד הפינים בחיבור של הUSB בדיסק נשבר. הדיסק אצלי כמעט שנתיים והוא עדיין באחריות (עד פברואר).

בדרך כלל יש גומיה ששומרת על הפינים (5 פינים), אך בדיסק שלי הגומיה חסרה (לא זוכר אם היא היתה שם מהתחלה).

בכל אופן הדיסק לא מזוהה במחשב.

הבנתי שהאחריות לא תקפה על כך כי זה נחשב נזק פיזי. (יותר נכון היתי בחנות-אייבורי- ונאמר לי שזה נזק פיזי והאחריות לא תקפה)

השאלות הם כאלה.

1. האם אפשר לשחק פה על פגם בייצור, שכן אמורה להיות גומיה ששומרת על הפינים. ברגע שהיא איננה המוצר חשוף לבעיות והפינים מתעקמים

2. במידה ואכן לא ניתן לממש את האחריות, איפה לדעתכם אפשר להזמין יציאת USB2 לדיסק קטן 2.5" . (EBAY? מעבדה בארץ שמתעסק עם זה?)

תודה

פורסם

1. תשכח מזה, גם חנויות עם תודעת שירות גבוהה יותר מאייבורי לא היו מחליפות לך כונן כזה, ובצדק.

2. ישנן חברות שיחזור שיכולות לעזור לך אבל הן מאוד יקרות. אתה יכול לנסות להחליף את הבקר ולקוות לטוב, איזה כונן זה?

פורסם
  • מחבר

כן זה מה שאני מנסה לבדוק, הבנתי שהיבואן של וסטרן אפילו לא מתיימר להתעסק עם חיבורי בקר כי רק העבודה עולה יותר מעלות הכונן.

Western Digital WDXMS1600TE , 160GB

פורסם
  • מחבר

הפין הימני ביותר.

פורסם

של המארז או של הדיסק בפנים?

פורסם
  • מחבר

של המארז . החלק החיצוני זה שמתחבר לכבל הUSB

פורסם

אתה יכול פשוט לפרק את הדיסק מתוך המארז שלו ולחבר אותו ישירות למחשב. אתה גם יכול לקנות מארז חיצוני נפרד אם אתה מעוניין להמשיך

להשתמש בו כדיסק חיצוני.

פורסם
  • מחבר

AG תודה רבה, רעיון מצויין לא חשבתי על זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים