פורסם 2010 בינואר 915 שנים שלחתי קורות חיים במייל לאיזה שהוא חברה והחברה מחזירה לי במייל תשובה ככה : תזהר שאנחנו לא נתבע אותך על דואר זבל .תגידו האנשים השתגעו ?משליחת קורות חיים כבר עשו אותי פושע , למי אני פונה בנושא הזה להגנה מפני אותה חברה ?עיזרו לי בבקשה :s05:
פורסם 2010 בינואר 915 שנים כנראה שמנגנון הסינון של תוכנת הדואר שלהם החליט שאתה דואר זבל, והAUTOREPLY שלהם זה ההודעה שקיבלת. לא להתרגש.
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים האם ההודעה שלהם מכילה את שם החברה או מידע פרסומי כלשהו של אותה חברה? אם כן, תבע אותם בחזרה על שליחת דוא"ל זבל ללא הסכמתך!!!וברצינות, אין מה להתרגש וכנראה מדובר במערכת סינון ספאם אוטומטית שלא יודעת להבדיל בין טוב לרע (וכנראה מסננת מועמדים נוספים לעבודה באותה חברה).
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים מחבר והכי מצחיק אותו איום במייל נשלח אליי אתמול בשעה 23:30 בלילה והחברה הזאת לא עובדת בשתות וחגים אלה 6 ימים בשבוע מהבוקר ועד אחרי הצהריים וביום שישי עד הצהריים .למי אני פונה בעניין הזה ?
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים לאף אחד?אם מספיק חשוב לך להתקבל לעבוד שם, אז תרים אליהם טלפון ותסביר את המצב (ייתכן שהם יבקשו ממך לשלוח שוב, במייל או אפילו בפקס).אם לא, אז שכח מזה.
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים יש סיכוי שהמייל הכפיל את עצמו והגיע בכמה וכמה עותקים ולכן הם זיהו את זה כניסיון לסוג של דואר זבל.זה קרה לי עם חברה אחרת ששלחתי דרכה קו"ח.
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים תגיד לי אתה בכלל קורא את התגובות כאן??נעשתה טעות, קיבלת מייל שגוי ככל הנראה בגלל מע' סינון לא משהו.תרים טלפון ודבר איתם.אף אחד לא ישים עליך אם תבוא להתלונן - בטח ובטח אם אפילו לא פנית אל החברה לנסות לפתור את ה'בעיה' שלך.
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים חפש באתר זה דרך ליצירת קשר.http://www.president.gov.il/defaults/default_he.aspעל מה להתלונן עליהם?!
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים חבר שלי מכיר מישהו שזה קרה לו גם, הוא תבע את החברה וקיבל 30,000 שקל פיצויים!
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים אני שמעתי על מישהו שקרה לו מקרה דומה והוא תבע את החברה והפך להיות מנכ"ל שלה! סיפור אמיתי.
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים חבר שלי מכיר מישהו שזה קרה לו גם, הוא תבע את החברה וקיבל חצי מיליארד שקל פיצויים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.