עבור לתוכן

מחשב קרס פתאום ולא נדלק בכלל יותר

Featured Replies

פורסם

לפני כמה דקות המחשב (שאפשר לראות במפרט בצד) פתאום נכבה, חשבתי שיש הפסקת חשמל אבל לא, כי הטלוויזיה עבדה :silly:

עכשיו שאני לוחץ על הכפתור הדלקה פשוט לא קורה כלום. לא ציפצופים ולא קליקים ולא שום דבר במסך כמובן ואף מאוורר לא מתחיל לזוז, ממש כלום לא קורה.

ניסיתי ספק כוח שיש לי בארון, חיברתי במהירות ועדיין אותה התופעה.

ניסיתי בלי זכרונות מסויימים ובכלל, לא שינה כלום.

מכיוון שזה לא הספק כוח, אז הרכיב הבא שאני מאשים הוא הלוח אם, אבל יש על הלוח את הלד הירוק שמראה שהוא מקבל חשמל, והלד הזה עובד.

אז רוב הסיכויים שזה הלוח אם או שיש עוד אפשרויות לנסות? אין לי בעייה לפרק או להרכיב כל מה שצריך על מנת לא להשאיר את המחשב בksp מחר...

עוד כמה פרטים:

בזמן התקלה שום תוכנה כבדה או משחק לא עבדו, בסך הכל הייתי עם מנהל הורדות ודפדפן. המחשב בחודשיים האחרונים עובד 24 שעות ביממה, המערכת הפעלה היא לינוקס והיא עבדה כרגיל עד הרגע האחרון, כמעט כל רכיב במחשב הזה נקנה בחנות שונה. הספק והמארז מskypc, הלוח וההרדיסק מksp, המעבד והזכרונות מאיזה חנות שנקראת freak multimedia וכו'. הכל עדיין באחריות לפי דעתי, הלוח בן חצי שנה.

לא היה שום דבר שרמז על בעיה.

אין ריח של משהו שרוף והטמפרטורות היו בטווחים הרגילים לפני הקריסה.

מה לעשות?

תודה

פורסם

שלום לך

ראשית תבדוק אם לא יצא ממקומו איזה מחבר בלוח אם ,אח"כ תבדוק זכרונות שמהודקים למקומם אם זה לא עוזר תפרק כל

הכרטיסים,+ dvd cd fdd hdd ותשאר עם מעבד כרטיס מסך וזכרון ותעלה מחשב ,ובנוסף גם להחליף זכרון ולבדוק

,ואם זה לא ,גם להחליף מעבד אם אפשר ,אבק , אם יש לנקות ,קבלים נפוחים בלוח אם לבדוק

:hat:

פורסם
  • מחבר

תודה,

היום בבוקר ניתקתי כל מה שמיותר מהלוח ואת הלוח הוצאתי מהמארז וניסיתי להדליק אותו עם ספק כוח אחר, רק מעבד וזכרונות היו עליו.

כמובן שלא קרה כלום, לא נדלק.

סתם בשביל לראות שאני לא מפגר, הפעלתי באותה צורה לוח ישן אחר שיש לי בארון והוא עבד, המאוורר של המעבד התחיל להסתובב.

בשביל להדליק את הלוחות השתמשתי בג'מפר של cdrom ישן.

הלוח שלי נראה ממש כאילו יצא הרגע מהשקית, כל הקבלים והרכיבים במקום ולא נפוחים.

נסעתי לksp עם הלוח המעבד (הקירור) והזכרונות, ואמרתי להם שרק את הלוח קניתי אצלהם ושהוא לא עובד, אז הם אמרו לי לפרק מהלוח הכל ולהשאיר להם את הלוח שיבדקו אותו. יש עליו אחריות כי הוא בן חצי שנה.

עכשיו רק נשאר לקוות שהם יבדקו בעצמם את הלוח ויראו שהוא באמת לא עובד... ולא יחרטטו אותי.. כי זה בעסה לעבוד עכשיו עם הeeepc חח

יכול להיות שזה המעבד דרך אגב? למשל עם הזכרונות הייתי יכול לעשות נסיונות לראות שזה לא הם, אבל מעבד ספייר אין לי. אבל אם מעבד או זכרונות לא טובים אז יש צפצופים או הודעה על המסך, לא? כי לא היה לי כאלו.

פורסם

שלום לך!

אני מקווה בשבילך שזה באמת הלוח .

אני מבין ממך שהמעבד לא חדש? ואם כך אז אולי המעבד הוא הגורם לתקלה.

אם תוכל לעדכן פה אחרי שהלוח יחזור , נשמח .

פורסם
  • מחבר

המעבד גם חדש, בן חצי שנה. רק נקנה בחנות אחרת והוא tray ולא box והוא ה775 היחיד בבית

פורסם

שלום לך

נחכה לתשובה של ksp ונהיה יותר חכמים .

פורסם
  • מחבר

קיבלתי לוח חדש :yelclap:

הם אמרו לי שהם שלחו את הקודם לבדיקה איפהשהוא, אז זה לקח איזה יומיים, בטכלס היו יכולים לבדוק על המקום ולחסוך לי יומיים של שימוש בATOM. :kopfpatsch:

אבל חוץ מזה הם היו בסדר גמור והביאו לי לוח חדש לגמריי שהוא מאותו דגם רק am בסוף במקום cm, לא ראיתי שיש הבדל חוץ מהצבע. אפילו חיברו לי את הקירור למעבד כשביקשתי- בלי כסף..

הלוח החדש כמובן עובד והמחשב עובד מצויין..

בסופו של דבר הרווחתי עוד 4 כבלי SATA וIDE מהלוח החדש ופאנל אחורי חדש ונוצץ..חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים