עבור לתוכן

ספק בתקציב 400-700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

התקציב יחסית פתוח כי לא ממש משנה לי להוסיף עוד קצת במידת הצורך

אמור להחזיק i5 750 באוברקלוק ל4ghz וכרטיס מסך חלש (9800gt) שלא יוחלף בעתיד הקרוב

(ולא צפוי להיות אף פעם כרטיס רציני מדי במערכת הזאת)

עד היום היה במערכת ליברטי 550w של אנרמקס שהחליט לפרוש (עושה רעשים מטורפים וזה לא מהמאוורר)

יש הרבה ספקים טובים שנכנסים בתקציב, העדיפות שלי היא לספק מודולרי (לא הכרחי אבל עדיף)

בינתיים הסתכלתי על המודו 82, corsair hx ויש גם ספקים נחמדים של סיסוניק וכמובן pcpower&cooling

מה ההמלצות בפורום?

פורסם

אין כזה דבר ליברטי 550 :) חוצמזה, אין לך אחריות עליו?

יש את סידרה X של סיסוניק שלפחות לפי ביקורות משובחת ביותר אבל מחוץ לטווח המחירים שלך. סדרת מודו 87 תגיע עוד מעט. המחירים של המודו 82 קצת ירדו זה גם אופציה ויש את הליברטי אקו זול יותר אם כי זו סדרה קצת פחות איכותית מהמודו (אבל עדיין טובה).

פורסם
  • מחבר

כן, כמובן שהליברטי הוא 500w :)

לא זוכר אם יש לי עליו אחריות או לא, סביר להניח שלא (או איפה בכלל קניתי אותו :-X)

אז לצורך העניין אני צריך ספק חדש

הבעיה היא שאין לי זמן לחכות, המחשב אמנם פועל אבל הספק עושה רעש של משהו שהולך להתפוצץ בקרוב :P

אז מה מההיצע הקיים יתאים לדרישות שלי?

אין לי בעיה למתוח את התקציב, השאלה היא אם זה באמת כדאי,

בכל זאת מדובר על מפרטי סביר, אין ולא יהיו כרטיסי מסך רציניים (שנים לא רץ אצלי משחק על המחשב)

איך הcorsair hx? עובר את מבחן הזמן? או שללכת בכלל על pcpower&cooling?

פורסם

המודו 425 יספיק. אם אתה רוצה מרווח אז אפשרי גם את ה 525. בריא שיעבוד בהספק לא גבוה ביחס ליכולת. משהו באמצע זה הליברטי אקו 500. ה X של סיסוניק הרבה יותר יקר.

בכל מקרה, תסתכל על המדבקה שיש על הספק. אם זה רוזטק ולא עברו 3 שנים, הם יתקנו לך את זה אז פשוט חבל.

פורסם
  • מחבר

זהו, שאין עליו מדבקה, אבל סביר להניח שזה היה לפני יותר מ3 שנים.

נניח שאני אקנה בksp (כי זה ליד העבודה)

האפשרויות שלי הם:

modu 525w ב540 ש"ח

corsair hx 520w ב540 ש"ח (יש גם סדרות tx ו vx במחירים דומים)

seasonic M12II-500 ב415 ש"ח (או SS-650HT לא מודולרי ב480 ש"ח)

מבין כל אלו אתה ממליץ על המודו?

פורסם

כן.[br]פורסם בתאריך: 9.01.2010 בשעה 22:52:19

למרות שה MII500 סבבה גם (יותר איכותי מה SII500). לא ברמה ולא בכוח ולא בשקט של ה 525 אבל עדיין ספק מכובד ויספיק לך.[br]פורסם בתאריך: 9.01.2010 בשעה 22:56:39
אם אני זוכר נכון אז לוקוס קנה ממש לא מזמן MII500. שאל אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים