פורסם 2010 בינואר 915 שנים השגיאה הזאת משגעת אותיאני מנסה לשחק ב COD5לפני חצי שעה שיחקתי והכל היה בסדריצאתי מהמשחק ועכשיו כל פע שאני מנסה להכנס הוא נותן לי את השגיאה הזאת ולא נותן לי להתחברחיפשתי בגוגל וכל הפיתרונות שם דבילים כמותעשה ריסטתפתח פורטיםתאפס את הראוטרעשיתי את כל אלה (למרות שזה בכלל לא הגיוני כל הפתרונות האלה) וזה עדיין לא מתחברמה יכולה להיות הבעיה?למישהו עוד זה קורה?
פורסם 2010 בינואר 915 שנים תוסיף בבקשה את השם של המשחק לכותרת הדיון.הרבה זמן לא שיחקתי ב-COD5, אבל עד כמה שאני זוכר זו בעיה שבאה והולכת. כך שיכול להיות שתנסה עוד חצי שעה והכל יעבוד.אם לא, תנסה להיעזר בדיון הבא:http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=937924נראה שיש שם ריכוז של פתרונות לבעיה שציינת. תיקח אוויר ותנסה אחד אחד.
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים מחבר פשוט שטויותהדבר היחיד שנשמע קצת הגיוני זה זהcertain isp's block p2p at certain times of day or totally CoDWaW is confused by isp's to be p2p i know this is right as i tested it. tiscali my isp blockes p2p from 6 till 11 i cannot get on CoDWaW between these times but otherwise is perfect.ממש בזיון איך שהחברה מתיחסת לבעיה הזאתכל מיני התנערויות ונסיות להטיל את האשמה על דברים מפגרים אחריםוכל זה אחרי שכבר יצאו איזה 5 פאצ'יםמה לעשות ככה זה שהמחשק מפותח ע"י חברה שהיא ללא ממש גדולהחבל
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים אני ואחי היינו מנסים לשחק ביחד ב-coop ברשת ביתית עם עוד 2 חברים ותמיד היו לנו בעיות שם,של אחד מצליח להתחבר והשני לא. זה היה נס אם זה היה עובד.התמיכה לא ידעה לספק גם פה פיתרון.בכל מקרה, ניסית לבדוק באמת את עניין הספקית ולשחק בשעות שונות של היום, לראות אם זה כן פועל?
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים מחבר לנסות לשחק בשעות שונות זה קצת בעייתי כי אני בעבודה כל היוםאז אני מנסה לשחק בלילהבסופי שבוע אני כן מנסה גם בבוקרכשזה קרה לי וממש עצבן אותי זה היה בערך בשעות אחר הצהריים ביום שישיודרך אגב הLAN ידוע שעושה בעיותאני הייתי במסיבות רשת עם המחשב שלי ואני הייתי אחד מ2 אנשים שהיה להם את המשק על ויסטהורק אחד מאיתנו יכל לשחק באותו משחקקודם כל ויסטה לא יכולה להיות הוסט של המשחק כי אך אחד לא רואה את המשחק כדי להכנסדבר שני עם XP מארח וויסטה אחד נכנס הויסטה השני לא יכול להכנסכן אני יודע איך זה נשמע הזוי לחלוטיןאבל זה ככהכבר עשינו לזה מליון טראבל שוטינג וזה פשט ככה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.