עבור לתוכן

משתלם למכור GTX285 2GB ולקחת במקום 5850?

Featured Replies

פורסם

אהלן יש לי שאלה אם אני אמכור את הכרטיס שלי בערך ב1400 -1200 שקל

הכרטיס שברשותי GTX285 2GB SSC מחברת EVGA האם זה שווה לטובת הDX11 לעבור אליו .

מבחינת צורך אני לא ממש צריך ביצועים יש לי מסך 19 אינץ רק בגלל הDX11 שמענין אותי

בקשר ל GTX285 שיש לי האמת פשוט השגתי את הכרטיס בדיל טוב בגלל זה לקחתי אותו

ואני לא כזה גיימר אני משחק פעם ב.. אבל חשבתי שאם תהיה לי האפשרות עכשיו ולא לחכות הרבה שערך הכרטיס שלי ירד יותר ממה שהוא ירד א ולי עדיף למכור אותו עכשיו ולהתקדם בטכנולוגיה ושארצה לשחק אוכל להנות על הדרך מ DX11 :cool2:[br]

פורסם

אפשר לספור על כפות הידיים את המשחקים השווים שיצאו (ויצאו) בזמן הקרוב ויתמכו בDX11 (אותו הסיפור עם DX10)..

אם הכ"מ מספק אותך, ואני מניח שכן על מסך 19 אינצ', ממש לא כדאי.

פורסם

אם יש לך קונה ל 285 בקרוב ל 1400 שקל אז כמובן שתעיף... ה 5850 עדיף מכל בחינה מ-285.

פורסם

אני לא יודע איך אתה חושב למכור במחיר כזה את הכרטיס כש 285 חדש עולה בסביבות 1600 שח..ומה גם 5850 עולה 1500..

אם יש לך קונה אז מצויין. אם אתה רק חושב למכור אז לחשוב זה טוב..

פורסם

אם אתה מעדיף DX11 על PhysX, תמיכת CUDA, האצת חומרה ליותר תכני H.264, דריברים בוגרים ואקסטרה 1GB vram, לך על זה...

קח בחשבון שרוב הפיצ'רים החשובים של DX11 תומכים אחורה בחומרת DX10. העיקרי שלא תומך אחורה הוא tessellation.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך אתה חושב למכור במחיר כזה את הכרטיס כש 285 חדש עולה בסביבות 1600 שח..ומה גם 5850 עולה 1500..

אם יש לך קונה אז מצויין. אם אתה רק חושב למכור אז לחשוב זה טוב..

בכל מקרה ואם זה נכון מה שאתה אומר אז באמת לא יהיה שווה לי למכור חשבתי להציע אותו למכירה עבור 1200-1400 שקלים וחדש 5850 האם ראיתי כבר הגיע ל1400 :P

אמרתי לעצמי גירסה מומהרת 2B המחיר ליד שניה לא אמור להיות 900 שקל זה לא שווה לי כבר למכור אותו ככה.

פורסם

נו וגם ככה אתה לא מממש את עוצמת הכרטיס , גם בזה שאתה לא "גיימר" וגם על מסך 19" .

כרטיס כמו שלך זה חייה רעה!

במקומך הייתי מוכר גם ככה מה תעשה איתו ? ( חמוצים ירוקים ? )

תקנה כרטיס ( מחיר@תועלת ) מה שמתאים לך וגמור את הסיפור .

:screwy:

פורסם

בלה בלה בלה DX11 על PhysX, בלה בלה CUDA, האצת בלה בלה H.264, דריברים בוגרים ובלה בלה בלה, לך על זה...

קח בחשבון שרוב הפיצ'רים החשובים של DX11 תומכים אחורה בחומרת DX10. העיקרי שלא תומך אחורה הוא tessellation.

אני עברתי מGTX285 לHD5850 האמת... אבל אני משתמש במסך בעל 1920X1200 ולא 1280X1024.

השיפור שאני מקבל הוא משמעותי... אין PHYSX בCOD או GTA או ASASSINS CREED או כל כותר אחר חשוב שאני מכיר כך שזה לא מפריע לי.

באופן כללי אם אתה כבר משתמש בGTX285 על מסך שכזה, אין לך מה לחשוב על שדרוג, ממש לא.

יש לכרטיס שלך עוד חיים ארוכים, נצל אותם. כשDX11 יהיה נפוץ וממש ידגדג לך, תוכל למכור את הכרטיס שברשותך ולעבור לכרטיס GT300 או HD5000 בעל תמיכות חדשות שתרצה.

פורסם

אבל הוא דיבר על תוספת כספית קטנה עד לא קיימת... אם יש מישהו שמוכן לתת לו 1400 שקל על ה 285 ? אסור לפספס הזדמנות כזאת :)

פורסם

DJ, ברור לכולנו שהבדל ביצועים הוא לא ירגיש על המסך שלו, אז מה אתה קופץ ללעוג לטענה שלי? אם זה לא מעניין אותך אל תגיב.

Los דאג להבהיר שהוא שוקל החלפה לטובת DX11, אז אמרתי לו שזה יבוא על חשבון physx ופיצ'רים אחרים, אפילו לא הזכרתי את כולם.

זה שאתה אוהב ומשחק במשחקים X Y Z שלא תומכים PhysX או DX11, לא סותר בשום צורה את העובדה שציינתי, ולא ממש תורם לדיון.

חוץ מזה לא היה לך 2GB "סופר דופר מומהר" (אפילו נפלת על ליבה חסרת פוטנציאל) וכבר הבהרת לכולנו שעכשיו אתה באוברקלוק מוגזם ל-5850 (+ הרמת מתחים), החלפת גוף קירור, אתה ברזולוציה גבוהה יותר ויש לך כרטיס יעודי ל-physx בנוסף :-X. עכשיו אני אצטט אותך:

בלה בלה המחשב שלי אוכל gtx285 בלה בלה physx בקושי יש בלה בלה11 לא מדגדג בלה בלה בלה אל תשדרג.

:lol:

פורסם

הכל מאהבה סינדרום :-*

ככב או ככה כן... עדיף לנצל פיצ'רים ברזולוציה נמוכה לטובת ביצועים כי גם ככה לא חסר.

פותח הת'רד, אם ברשותך סכום כסף אתה מוזמן לשדרג מסך, חויית הגיימינג שלך תשתפר פלאים מאשר החלפה לכל כרטיס.

פורסם
  • מחבר

הכל מאהבה סינדרום :-*

ככב או ככה כן... עדיף לנצל פיצ'רים ברזולוציה נמוכה לטובת ביצועים כי גם ככה לא חסר.

פותח הת'רד, אם ברשותך סכום כסף אתה מוזמן לשדרג מסך, חויית הגיימינג שלך תשתפר פלאים מאשר החלפה לכל כרטיס.

נראה לי שזה מה שאני יעשה נראה לי שאני צריך להתשדרג למסך יותר גדול ואולי להשיג חווית משחק אחרת [לא ניסתי האמת לשחק על יותר מ19אינץ ככה שכנראה שזה יכול להיות באמת אחרת].

אוותר על הDX11 לעת עתה .

תודה לכל המגיבים

יום טוב ;)

פורסם

היום יש לך מסכים "24 במחירים מצחיקים

ותאמין לי שזה הבדל עצום מ19" גם מבחינת איכות ולא רק הגודל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים