עבור לתוכן

האם הדיסק החיצוני שלי פגום?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ברשותי דיסק חיצוני שלפני מספר חודשים כנראה קרס. בקושי רב הצלחתי לחלץ מתוכו את מרבית המידע שהיה עליו, ולאחר מכן פרמטתי אותו.

כעת אני שוב משתמש בו לשמירת מידע , אם כי, לא המידע הכי חיוני שבעולם.

לאחרונה, מדי פעם כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב, מתקבלת ההודעה שבתמונה הצורפת.

האם כל זה מעיד שהדיסק פגום, ולא כדאי יותר להשתמש בו?

האם יש משהו שניתן לעשות בכדי להצילו?

אגב, אני משתמש בתוכנה perfectdIsk 10

ברירת המחדל של התוכנה הייתה על אוטומאטי, כך שפעולת האיחוי התבצעה על הדיסקים שלי, מבלי שביקשתי זאת בכך.

בשלב מסויים שמתי לב שהחל תהליך איחוי בדיסק הקשיח שעליו אני מדבר, אבל תהליך זה נתקע , ולא הגיע לסיומו.

מאוחר יותר, שיניתי את ברירת המחדל של התוכנה לידני, אך מאז לא ניסיתי לחזור ולאחות את הדיסק הזה.

האם יתכן שזו הסיבה לקבלת ההודעה שהצגתי כאן?

תודה רבה

[attachment deleted by admin]

פורסם

תריץ תיקון שגיאות..

chkdsk /f /r

פורסם
  • מחבר

כאשר הופיעה אותה הודעה שהצגתי קודם

לחצתי על סרוק ותקן, אז קיבלתי הודעה שלא ניתן לעשות זאת כעת מאחר והדיסק נמצא בשימוש.

כאשר נשאלתי האם לתזמן את הסריקה בהפעלה הבאה של ווינדוס, לחצתי על אישור, אבל כאשר עשיתי הפעלה מחדש של המחשב, ווינדוס עלה מבלי לבצע כל סריקה

האם תוכל בבקשה להסביר איך לבצע את הפעולה בדרך שלך, ואיזה פקודה עליי לרשום במדוייק?

שם הדיסק הבעייתי הוא J

פורסם
  • מחבר

אוקיי, בסופו של דבר הצלחתי להריץ את תיקון השגיאות.

אני מציג כאן את השורות האחרונות של תוצאת הסריקה.

מה ניתן להסיק מכך?

האם השגיאות תוקנו? האם הדיסק נראה תקין?

פורסם

נראה בסדר. תקווה לטוב..

אם אתה רוצה לבצע עוד בדיקות- אתה יכול להריץ כלי אבחון של היצרן. בסטיקי יש קישורים לכלי האבחון של היצרנים השונים.

פורסם

זו אותה הודעה שאני מקבל מהכרטיס זכרון פלאש שיש לי ב HTC TOUCH HD בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב....וכן הוא עושה לי מדי פעם בעיות כמו שיכפול התיקייה של STORAGE CARD, שדיי דופק לי את פעילות המכשיר עד הפעלה מחדש...

אולי זו באמת בעיה בכונן.

פורסם
  • מחבר

תודה Nike

באמת אנסה להריץ כלי אבחון של WD ,אך ברשותך מספר שאלות נוספות:

1. האם כדאי לנסות שוב את איחוי הדיסק באמצעות PerfectDisk 10, איחוי שכאמור לא הושלם קודם?

2. האם התוכנה HD sentinel עשויה להועיל במשהו? למען האמת הורדתי גרסת ניסיון, אך בינתיים לא רכשתי רישיון, היות והתפעול קצת מסובך מדי עבורי ( שלחתי מייל ליוצר התוכנה והוא הבטיח לי שיכתוב מדריך לשימוש אופטימאלי , אך בינתיים רק דיבורים), וגם לא שוכנעתי ממידת היעילות של הכלי הזה.

3. בהמשך לדבריו של חלפינו, מה בעצם יכול להעיד על כך שהדיסק נדפק? האם העובדה שהמחשב מזהה את ההתקן, ושאני מצליח להעביר קבצים אליו וממנו- לא מעידים על כך שהוא תקין?

[br]פורסם בתאריך: 10.01.2010 בשעה 22:17:23

טוב הורדתי את כלי האבחון של WD שמתאים ספציפית לדיסק שברשותי.

מיד בהפעלה, מתקבלת ההודעה שמצורפת כאן.

אני ממש לא מבין על איזה כבל מדובר :nixweiss:

האם כבל ה-USB? הרי אם כבל ה-USB לא היה מחובר כשורה, המחשב בכלל לא היה מזהה את הדיסק.

ואם הכוונה לכבל החשמל, אז בכלל לא הייתי אמור לראות את הנורה הכחולה שמעידה שהדיסק עובד :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים