עבור לתוכן

כתבה של בלייזר על מה שעוברים מאבטחים וסלקטורים

Featured Replies

פורסם

מה שמתואר בכתבה אולי נכון לגבי חלק לא קטן מהמועדונים, אבל ממש לא לגבי כולם אפילו אם לא מתרחקים מת"א. אני לא בדיוק טיפוס של מועדונים, אבל יצא לי להיות (ולהנות) בכמה מקומות שרחוקים שנות אור מהדימוי שנובע מהכתבה ומהדיון הזה. "המוסד" בת"א, מישהו...?

פורסם

זה למה פותחים מועדונים במיוחד לאוכלוסיות מסויימות, מתוך הרבה מסיבות שכמעט כולם שם ממוצא רוסי לא נתקלתי אפילו במריבה אחת - גם אם בטעות דוחפים מישהו או דורכים - פשוט לאמר סליחה וללחוץ את היד.

מה שכן, תמיד מגיעים ערסים שמחפשים רוסיות ובסוף מסתבכים מחוץ למועדון.

פורסם

מה שמתואר בכתבה אולי נכון לגבי חלק לא קטן מהמועדונים, אבל ממש לא לגבי כולם אפילו אם לא מתרחקים מת"א. אני לא בדיוק טיפוס של מועדונים, אבל יצא לי להיות (ולהנות) בכמה מקומות שרחוקים שנות אור מהדימוי שנובע מהכתבה ומהדיון הזה. "המוסד" בת"א, מישהו...?

הייתה תקופה שהיה להם ליין בימי חמישי בערב של מסיבות רוק ואלטרנטיבי,

אז כן, אמנם היית רואה שם מלא פריקים עם פרצופים מפחידים, אבל בפועל

לא היו שום בעיות וגם ערסים לא היו מתקרבים למסיבות רוק.

אבל בעיקר הייתי הולך למסיבות באיזור כפר ויתקין, הצוף, החממה, הלכת, ה-E, הפראנויה,

כל המועדונים לעיל היום בד"כ נטולות ערסים בזכות מיקום וסלקציה קפדנית :)

פורסם

ופרס הרייך השלישי על שם ואגנר הולך ל...

לא אמרתי שבניי עדות המזרח ערסים ,אמרתי שאלו שהולכים למועדונים באזור שלי הם ערסים ובמיקרה גם בניי עדות המזרח .

פורסם

הייתה תקופה שהיה להם ליין בימי חמישי בערב של מסיבות רוק ואלטרנטיבי,

אז כן, אמנם היית רואה שם מלא פריקים עם פרצופים מפחידים, אבל בפועל

לא היו שום בעיות וגם ערסים לא היו מתקרבים למסיבות רוק.

לא רק בימי חמישי. גם בליין של ימי שישי, שהיה קצת יותר מגוון (היו גם רוק וגם היפהופ ודאנס) לא היו בעיות.

פורסם

יכול להיות שהכתבה הזאת (וחלקית גם הדעות המגוחכות של האנשים שמגיבים פה) רלוונטית למועדונים בתל אביב, כל מועדוני הזבל שממוקמים "במרכז העולם" באופן טבעי מושכים אליהם מכל הבא ליד, וגם את המיץ של הזבל.

מניסיון לא מועט, במועדונים של איזור השרון, והצפון, זה כלכך רחוק מהמציאות שאין מילים שיתארו את זה מספיק, ואין מספיק עצבים וסבלנות בשביל שאני בכלל אנסה להתחיל לתאר..

פשוט קישקוש ובולשיט.

נ.ב.

כתבה מצויינת. האמת גם אני אף לא הבנתי מה אנשים מחפשים במועדונים. פשוט הביוב של החברה האנושית. אם כל כך רוצים לזיין תלכו לזונה במקום להתייבש שעות מחוץ לשערי המועדון.

אה, נכון, אתה הולך לרקוד ולפרוק לחצים. בסדר. אני לא אבא שלך. לא צריך לספר לי סיפורים.

הנה שוב lev-27 מוכיח שהוא בן אדם תלוש מהמציאות :)

וגם המוזיקה לרוב לא משהו ,וגם אם כן היא רועשת מדיי בשביל להנות ממנה באמת .

מה גם שאני לא מבין איך אנשים מצליחים להתחיל עם בחורות במועדון טיפוסי ,פשוט כל כך רועש שם שאי אפשר לדבר

המוזיקה תלויה במועדון ובליין, אם תלך לליין טראנס כשאתה חובב רוק מין הסתם אתה לא תהנה. כנ"ל אם אתה חובב שחורה ותלך לליין ישראלי...

צריך קצת שכל בחיים, אתה יודע :)

לגבי רועשת ו"אי אפשר להתחיל עם בחורות כי כלכך רועש שאי אפשר לדבר", נראה לי שאתה לא מבין את הרעיון של מועדון ומתבלבל עם פאב.

פורסם
"תשמע, אני לא מכיר את אורי ואני לא מכיר אותך".

הוא שוב שאל מה זה. "היה לך טוב עד עכשיו שלא הכרת אותי. אתה עוד תכיר אותי. חכה, אתה עוד תירצח הלילה. חכה פה עכשיו עשר דקות", הוא אמר והוציא את הטלפון מהכיס.

אף פעם לא הבנתי למה ערסים מבקשים ממך לחכות עשר דקות במקום מסוים כדי שהם יוכלו לחזור ולרצוח אותך

אוי, זה טוב :lol:

פורסם

המוזיקה תלויה במועדון ובליין, אם תלך לליין טראנס כשאתה חובב רוק מין הסתם אתה לא תהנה. כנ"ל אם אתה חובב שחורה ותלך לליין ישראלי...

צריך קצת שכל בחיים, אתה יודע :)

לגבי רועשת ו"אי אפשר להתחיל עם בחורות כי כלכך רועש שאי אפשר לדבר", נראה לי שאתה לא מבין את הרעיון של מועדון ומתבלבל עם פאב.

כן אתה צודק ,אולי אני באמת לא מבין את הרעיון של מועדון ,אבל מבחינתי מועדון טוב זה מועדון כזה שאני יכול לבוא אילו סתם ככה ,לא משנה לאיזה סגנון של מוזיקה ,ועדיין יהנה מאווירה טובה ומאנשים איכותיים .

בקשר לפאב ,כן זה נכון שפאב (לדעתי לפחות) יותר טוב בכל אספקט שהוא ממועדון ,הבעייה היא שבנות הגיל שלי כמעט ולא הולכות לפאבים (טוב מה אתה יכול לצפות מילדה בת 18-19 שאוהבת לרקוד ולהיתלבש כמו פרוצה ) .

פורסם

בתור אחד שגר באזור ,אני יכול לומר לך שזה פשוט לא ככה ,ורוב האנשים שהולכים זה לא "אשכנזים טובים" אלה בניי עדות המזרח (וכמובן שהערסים מביינהם ) .

דבר אחד טוב יש במועדונים באזור ,וזה שכמות הבנות טובה יותר ,אבל כמו שכבר אמרתי ,אני לא מבין איך אנשים מתחילים עם בנות במועדון צפוף ורועש .

ומי שאומר שהוא נהנה לרקוד ,שירקוד באווירה יותר נחמדה ,כאשר הוא לא שיכור ,ולא עם צפיפות של 200 איש למטר .

זה מה שאתה לא מבין. מועדון זה לא מקום שאתה תהנה בו בלי לשתות. או לפחות אצל הרבה מהאנשים זה ככה.

פורסם

זה מה שאתה לא מבין. מועדון זה לא מקום שאתה תהנה בו בלי לשתות. או לפחות אצל הרבה מהאנשים זה ככה.

כנראה שאתה לא יודע לרקוד, וחייב מנה הגונה של סמים (במקרה שלנו, אלכוהול) כדי להשתחרר. :)

פורסם
  • מחבר

כן אתה צודק ,אולי אני באמת לא מבין את הרעיון של מועדון ,אבל מבחינתי מועדון טוב זה מועדון כזה שאני יכול לבוא אילו סתם ככה ,לא משנה לאיזה סגנון של מוזיקה ,ועדיין יהנה מאווירה טובה ומאנשים איכותיים .

בקשר לפאב ,כן זה נכון שפאב (לדעתי לפחות) יותר טוב בכל אספקט שהוא ממועדון ,הבעייה היא שבנות הגיל שלי כמעט ולא הולכות לפאבים (טוב מה אתה יכול לצפות מילדה בת 18-19 שאוהבת לרקוד ולהיתלבש כמו פרוצה ) .

אז אולי תפסיק להתקע על הגילאים האלה?

פורסם

אז אולי תפסיק להתקע על הגילאים האלה?

אני לא עד כדיי כך "תותח" בשביל להיות עם אחת מבוגרת ממני (שלא תבינו לא נכון אני מדבר על בנות 25 כזה ) :P .

פורסם
  • מחבר

נו באמת, אנה אהרונוב לא נדלקה על מייקל לואיס? גם אתה יכול

(*פרסומת סמויה* פייטר- שירותי קאוצ'ינג במגוון תחומים, הצטרפו עוד היום והרגישו בשינוי)

פורסם

איפה נירשמים :lol:

( הולך לחתימה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים