פורסם 2010 בינואר 815 שנים שלום רב.יש לי בעייה בכמה משחקים נותן לי הודעת שגיאה :BINKW32.DLL במחשב הישן אם WIN XP PRO עבד הכל תקין.אם המחשב החדש לא הולך הנה המפרט הבה:INTEL I5ASUS P5772GB DDR 1333MHZ500GB *2 HD RAIDGEFORCE 260 GTXWIN 7 64BIT ULTIMAאשמח מאוד לקבל תגובותתודה
פורסם 2010 בינואר 815 שנים מה ההודעת שגיאה המדויקת שאתה מקבל?הקובץ הזה קשור למקודד וידאו של המשחקים.הפיתרון הכי יעיל יהיה להתקין מחדש את המשחק+ לעדכן אותו עם הפאץ' האחרון שיצא.אם זה לא עוזר, אפשר להוריד את הקובץ הספציפי ולהחליף את הקיים, אבל עדיף שתתחיל מהצעד הבסיסי הנ"ל.
פורסם 2010 בינואר 815 שנים מחבר ההתקנה של המשחק עברה טוב.כאשר מפעיל את המשחק רושם את השגיעה שרשמתי .ניסיתי להוריד ולהתקין את המשחק אותו דבר!יש מצב שבעייה במחשב או כרטיס מסך? או בגלל WIN 7 ,הרי אפ XP עובד לי חלק.תודה
פורסם 2010 בינואר 815 שנים ניסיתי להוריד ולהתקין את המשחק אותו דבר!אל תצפה לקבל כאן עזרה לתוכן פרוץ...מועבר לפורום תמיכה טכנית בFXP 8)
פורסם 2010 בינואר 815 שנים אתה חייב להיות יותר ספציפי אם אתה מצפה לעזרה:1) לא ייתכן שההערה שאתה מקבל היא BINKW32.DLL וזהו. מה רשום לך שם? file missing?2) על איזה משחק אתה מדבר?3) כשאתה אומר להוריד, אתה מתכוון מ-steam או גירסה חופשית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.