עבור לתוכן

מדוע כשאני שם את ה V-SYNC על ON באחד המשחקים ה FPS מוגבל ל 30???

Featured Replies

פורסם

כל המשחקים אצלי עד היום הוגבלו/עבדו עד 60 FPS פתאום כשאני משחק ב" DEAD SPACE" אני מוגבל עד 30 ולעומת זאת כשאני שם את ה V-SYNC ב OFF ה FPS טס לכ- 180 .

יש מצב לסדר את ככה שההגבלה תהיי מ 60 ?

פורסם

קודם כל V-Sync נודע בשביל להגביל את ה-FPS ולהאט דברים על מנת למנוע מריחות/ריצודים בתצוגה.

מצד שני, אתה שואל את עצמך אז למה כשאתה מפעיל אותו הוא ננעל על 30FPS ולא 60 כמו בכל משחק נורמלי?

זה בגלל ש-Dead Space הוא פורט למחשב מהקונסולות וההגבלה ל-30FPS היא בדומה למה שמתבצע בקונסולות.

אז דרך המשחק עצמו אי אפשר להיפטר מהבעיה הזו, אבל אתה יכול לנסות להפעיל V-Sync דרך הדרייבר של כרטיס המסך שלך- סיכוי טוב שזה יעבוד.

כמובן שאם אין לך בעיות בתצוגה, פשוט אל תפעיל V-Sync והנה הכל מסודר.

פורסם

אופס טעות במשחק

פורסם
  • מחבר

אם זאת רק בעיה במשחק אז אני רגוע

אבל עכשיו ביטלתי את ה V SYNC של המשחק והפעלתי את ה V SYNC מהדרייברים של הכרטיסהגרפי ושום דבר לא קורה אין לי הגבלה ל FPS ואני מקבל כ 200

לפעמים אני מרגיש שלא משנה איך אני משנה הגדרות בדרייברים של ATI אני לא רואה שינויים, אולי הדרייברים לא מותקנים טוב?

פורסם

תוריד את rivatuner ותפעיל את d3doverrider שבא איתה, ושם תעשה vsync on וכל עוד זה פועל, הכל יהיה עם VSYNC בדיירקט איקס, ואם תעשה ON ל triple buffering אז זה גם ימנע מהFPS להתקע על 30 מתי שהכרטיס לא עומד בזה (במשחקים ממש כבדים)

פורסם
  • מחבר

אני אנסה..[br]פורסם בתאריך: 8.01.2010 בשעה 12:32:58

קטלני, אחרי שהתקנתי את ה RIVERTUNE זה הסתדר ועכשיו זה עומד אצלי על 60 FPS .

-בשביל שזה יהיה תמיד על 60 חובה שהתוכנה d3doverrider תהיי מופעלת או שפעם אחד מגדירים בא וזהו?

-אם ה Triple buffering על ON זה משפיע באיזה שהוא אופן על הגרפיקה של המשחק- לטובה או לרעה?

פורסם

צריכה לפעול תמיד

והטריפל באפר היה מפריע רק פעם שלכרטיסים היה זיכרון קטן

היום הוא לא מכביד, בעיקרון זה שם באפר שלישי ככה שהכרטיס יוכל לנשום ולא להחנק כמו שתמיד קורה עם הVSYNC

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים