עבור לתוכן

למה כמעט כל ההצעות למפרטים פשוטים בפורום מציעים לוחותאם של Gigabyte?

Featured Replies

פורסם

שלום רב

אני משתמש בלוח אם asus m2n-e כבר 5 שנים ולא היתה לי שום בעיה. בכל המחשבים שקניתי מאז לקחתי GIGABYTE בגלל המלצות של הפורום.

רציתי לברר מדוע ממליצים כל כך על לוחות האם של GIGABYTE , נראה לי שלוקח להם הרבה יותר זמן לעשות BOOT מאשר לוחות אחרים במחיר דומה,

למשל מה ההבדל בין Gigabyte ga-g41m-es2l

http://www.skypc.co.il/pl_product~950030~10~0.htm

למחיר תואם של ASUS p5qpl-am

http://www.skypc.co.il/pl_product~31263~10~0.htm

?

תודה מראש

פורסם

לוחות אם של ASUS בד"כ יקרים יותר, זה הכל. אף אחד לא אמר ש-Gigabyte טובים מהם.

פורסם

לוחות אם של גיגביט מאוד רמינים וזולים גם הביוס ( SETUP ) שלהם מאוד קל לשימוש

3 שנים אחריות

יש לי 4 מחשבים כולם גיגבייט .......................= אמינות .........................THE BEST יש להם לוחות גם לINTEL AND AMD

פורסם

מועבר לפורום הרלוונטי, לא ברור איך זה קשור לפורום "ציוד היקפי".

פורסם

הלוחות של ג'יגהבייט אינם טובים מלוחות של יצרנים אחרים. זה בסה"כ עניין של זמינות בחנויות. למשל אם תחפש לוח AM3 במחיר סביר אז תמצא רק לוחות אם של ג'יגהבייט. מעבר לכך גם מדובר במחיר כפי שציינו כי יש יצרנים שהלוחות שלהם יקרים באופן כמעט שיטתי, כלומר מיד שאתה שומע את שם היצרן אתה כבר יודע שמדובר בלוח יקר מבלי להתחשב בתמורה שלו (DFI ו-EVGA למשל).

אז אלו הסיבות העיקריות, מחיר וזמינות, אבל כל מקרה לגופו כי לפעמים יש לוחות עדיפים.

פורסם
  • מחבר

אז למעשה, בנוגע לדגמים שהבאתי,

א. יש עדיפות ל gigabyte או שאוכל ללכת אחרי נטיית לבי ל ASUS?

ב. יש לצפות שהלוח ASUS הנ"ל יעבוד במהירות דומה ל asus m2n-e שלי? או שההבדל גדול מדי ויורגש?

נ.ב. מצטער על הטעות, כשחיפשתי לא שמתי לב שפורום מעבדים משותף גם ללוחות אם.

תודה מראש

פורסם

GIGABYTE פשוט חברה טובה באופן יחסי והמחירים שלהם בארץ יותר טובים משהו מחברות אחרות בעלות שם (כמו ASUS לדוגמא).

כיום נוצר מצב שהלוחות שלהם נמכרים בכמויות יותר גבוהות מה שמאפשר כנראה תמחור טוב.

אני באופן אישי מעדיף לוחות של ASUS ומוכן לשלם קצת יותר בשבילם (אבל לא הרבה).

בכל מקרה זה רק רלוונטי לגבי דגמים טובים, בדגמים הזולים המחיר משחק תפקיד יותר מהותי.

אם אני צריך לבנות מפרט זול לחבר או משפחה אני בדרך כלל הולך על לוח של GIGABYTE.

סך הכל חברה טובה שהוכיחה את עצמה לאורך שנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים