פורסם 2010 בינואר 615 שנים שלום לכם!בנ-דודה שלי הביא לי את המחשב שלו שאני אסדר אותו.יש לו בעיה(אחת מכמה) שאחרי ריסטרט הHDD לא מזוהה, או סתם הוא לא מזוהה וצריך לכבות ולהדליק את המחשב.קשה לי להגיד פרטים מדויקים מכיוון שגם הווינדוס לא טוב.אני יכול להגיד בערך9800GTE8400לוח אם של אינטלHD של SEAGATE.אריאל
פורסם 2010 בינואר 615 שנים לפני הכל תבדוק אם הדגם שלך הוא לא הבעייתי, 7200.11.אם יש לך אפשרות לבדוק את ההארדיסק במחשב אחר זה יהיה מעולה, בגדול זה נראה כמו בעיית ביוס, תבדוק אם קיים ביוס עדכני ללוח אם שלך.
פורסם 2010 בינואר 615 שנים מחבר כתוב עליו 7200.11 זה אומר שהוא מהבעייתי?בביוס כתוב:ST3500320ASאז כן זה מהפגומה, יש פתרון?וחיברתי אותו למחשב אחר, אבל זה עושה לי בעיות בבוט.קודם כל אם הוא מהסדרה הפגומה, כנראה שזה קשור אליו.
פורסם 2010 בינואר 615 שנים נראה שההארדיסק שלך הוא מהבעייתיים, שים לב שהאחריות מכסה את הבעיה הזאת...ההארדיסק פעם יזוהה בביוס ופעם לא, בשלב הזה עוד ניתן לעדכן את הדיסק ולהציל את החומר, בשלב מאוחר יותר הדיסק לא יזוהה יותר, כאן המיקרה הרבה יותר מסובך. ( חייב זיהוי כדי לעדכן )http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=207951
פורסם 2010 בינואר 615 שנים הוספתי לך לינק בתגובה הקודמת, עושים את זה דרך BOOTABLE DISK, זה לא מסובך, אבל אם תנצל את האחריות יש סיכוי שתקבל את -ה7200.12 במקום שגם מהיר יותר...
פורסם 2010 בינואר 615 שנים מחבר זה סתם זמן עכשיו.אני אעשה את זה בבית, לא בעיה.אבל הורדתי את הקובץ ISO, ושם יש רק את הDRIVER DECTEV וקובץ README.בנוסף, זה התהליך שצריך לעשות?BURN IMAGEואז להכניס אותו לכונן(אפשר כונן SATA?)להעלות אותו, וזהו?זה יעשה הכל לבד?
פורסם 2010 בינואר 615 שנים 1.Download the ISO CD image to a folder on your computer. 2.Insert a blank CD in your CD-RW drive. 3.Start Nero Burning. 4.Follow the wizard steps to select Data CD creation. 5.When the wizard closes, click Burn Image on the File menu. 6.In the Open dialog box, select the ISO file, and then click Open. 7.In the wizard, click Burn to write the image to the CD. תעלה אחר כך דרך הדיסק, את השאר הוא יעשה לבד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.