פורסם 2010 בינואר 615 שנים אהלן אז זה הסיפור שלילוח abit nf7 מאבד atalon xp אני מעלה את המחשב שהוא קודם עבד והיה בשימוש אצל סבא שלי ומוצגת לי ההודעה הבאהcpu is unworkable or has been changed please recheck-cpu soft menuבעיה נוספת זה שהמחשב פשוט קורס נכבה בוא נקרא לזה ככה ויש סירנה שיוצאת מהרמקול של הלוח , עולה ויורדת עולה ויורדת.בדקתי קירור מאבד ושמתי משחה חדשה וניקיתי הכל מאבק והמאבד בטמפ עבודה סבירה למאבדי AMD .החלפתי זיכרונות החלפתי ספק כי חשבתי שהקריסה היא בגלל הספק שהוא לא מחזיק את המערכתלא יודע מה לבדוק עוד , אשמח לשמוע עצות .תודה
פורסם 2010 בינואר 615 שנים מחבר הוצאתי סוללה ועשיתי איפוס לביוס השארתי את זה ככה לאיזה שעה ואז החזרתי את הסוללה.אני אנסה להחליף את הסוללה באחת אחרת .עוד דברים שיכולים לגרום לבעיה עדכון: החלפתי סוללה לאחת אחרת ועדיין אותה הבעיה .
פורסם 2010 בינואר 615 שנים מחבר שיחקתי עם הזיכרונות הוצאתי החלפתי שיניתי סלוטים , אותו דבר, לפעמים גם חלונות מתחיל לעלות ואז המחשב מתכבה ומתחליה " ההזעקה" עולה יורדת עולה יורדת
פורסם 2010 בינואר 615 שנים שלום לך ! לגבי הודעת שגיאה הנ"ל . הקשתי בגוגל את ההודעה ומצאתי שם מספר הודעות זהות לשלך שעלו 2005 ,2007 ,ו 2009 כל ההודעות באנגלית ,אז אם אתה מעונין לבדוק אתה מוזמן ... במקרה אחד מדובר בלוח abit ic7- max 3 כדאי לבדוק .. בהצלחה .
פורסם 2010 בינואר 815 שנים מחבר עוד רעיונות אנשים, עברתי על רוב הפוסטים שעלו בגוגל וזה מדבר על הסוללה , החלפתי סוללה מה עכשיו ?
פורסם 2010 בפברואר 115 שנים לי זה נשמע כמו התחממות מעבד, בדקת את העניין? ניסית לנקות את הגוף קירור מאבק? אם כן, החלפת לאחרונה (חצי שנה האחרונה) משחה טרמית?
פורסם 2010 בפברואר 115 שנים 2 הסוללות דפוקות ? תבדוק אותם אם לד מהפאנל הקדמי של המחשבאבקקבליםספק כוח דפוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.