פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים מישהו כאן הצליח להפעיל על הMANDRAKE MNF 8.2 את הADSL של WOW ?מאיפה הבאתם את הפרוטוקול PPTP VPN ?
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים לא התנסתי עם זה אם כי אני מאמין שזו לא תהיה בעיה מסובכת מדי, למרות זאת הייתי מציע לך להשתמש ב astaro שגם טובה (ומאובטחת) יותר וגם תומכת בזה בלי כל שינוי.
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים אין להם כל מיני אשפים להגדרת החיבור?נראה לי שזה אמור לעזור לך: http://penguin.org.il/guides/adsl-il/ואני אישית ממליץ על Clark Connectwww.clarkconnect.org
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים מחבר הClark Connect שתומכת בVPN עולה כסף ...והASTARO שתומכת .. עולה פי 4 מהCLARK CONNECTכאשר יש את SUSE שגם תומכת אבל בחינםוהמאמר בפינגוין לא עוזר מכיון שאני משתמש במודם PCI של INTEL ולא ב2 המודמים שעל תחילת הסקריפט שמקבלים מן החברות של האינטרנט המהיר
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים האסטרו חינם לשימוש ביתי, שתבין זה ממש לא מסובך להשתמש עם המנדרייק אבל למה כשיש לך את האסטרו שגם פי כמה יותר טובה בהגנה.
פורסם 2003 באוקטובר 422 שנים מחבר זה למה לא אסטארו:||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||Hardware Requirements· 400 MHz CPU, 128 MB RAM · 8 GB IDE or SCSI HDD · Bootable CD-ROM Drive · PCI Ethernet Networkcards (up to 20) |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||כאשר המאנדריק עובד לי על פנטיום 166 32 מגה בייט ראם3 גיגה דיסק קשיח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.