עבור לתוכן

מפרט מחשב נייד למשחק SIMS 3

Featured Replies

פורסם

אני מתעניין ברכישת מחשב נייד לצרכי לימודים. הדרישה הגראפית הכי גבוהה שתהיה לו זה משחק Sims 3. שאלתי היא האם המחשב הבא מתאים מבחינת המפרט למשחק, איך המשחק ירוץ ובאיזו רמת פירוט:

HP Probook 4310 מפרט VC353EA

מפרט:

מעבד T6670 Core 2 Duo 2.2 Ghz

זיכרון: 3Gb DDR3 1333Mhz

דיסק קשיח: 320GB 7200 rpm

מעבד גראפי: GMA 4500MHD

צורב DVD

מסך 13.3" LED HD 768*1366

מערכת הפעלה: Windows 7 32 Bit

יציאות: HDMI, VGA, 3*USB, קורא SD

המפרט המלא מופיע כאן:

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955552-3955552-3974409-4049075.html

אעריך תשובה מהירה ככל האפשר שכן אני ממש צריך מחשב ומבחינת כל השאר המחשב הזה מספיק לי

פורסם

לפי הדרישות מערכת של המשחק (למטה), המפרט של הנייד עומד בדרישות המינימום.

מצד שני, כרטיס מסך מובנה לא יאפשר לך לשחק בהגדרות גבוהות- אבל עדיין תוכל להנות מהמשחק.

ראיתי ששאלת בפורום ניידים, עדיף שאת הייעוץ לגבי הרכישה תמשיך שם.

הנה הדרישות, תראה למטה את הסעיף לגבי כ.מסך מובנה:

Processor: Pentium 4 @ 2 GHz/Athlon XP 2000+

Memory: 1 GB (1.5 GB for Laptops)

Video Memory: 128 MB (GeForce FX 5900/Radeon 9500)

(GeForce Go 6200/Radeon Mobile 9600 for Laptops)

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 9.0c

Keyboard & Mouse

For computers using built-in graphics chipsets, the game requires at least:

Intel Integrated Chipset, GMA X3000 or above.

2.6 GHz Pentium D CPU, or 1.8 GHz Core 2 Duo, or equivalent

0.5 GB additional RAM

פורסם
  • מחבר

תודה

כמו שאמרתי המחשב מתאים לי לשאר הצרכים. לגבי חווית משחק, ממה שראיתי משחק ברמת פרטים גבוהה או בינונית אינם שונים כל כך. כך שאם המפרט הזה מתאים לרמת פרטים בינונית דייני

לגבי המפרט, ראיתי את המפרטים האלה באתר אבל ראשית הם מתייחסים לווינדוס ויסטה ושנית, אין שם מילה על חוויית המשחק ברמות השונות עם מפרט זה (שמעתי שמועה שחברות המשחקים מפרסמות בכוונה מפרט מאד מינימאלי שאינו מבטיח חווית משחק טובה כלל וכלל כדי למשוך עוד קונים)

כרגע מה שיש לי במחשב הביתי מספיק לי לחוויה טובה מהמשחק

Dual Core E6420

Intel Express Chipset G965

פורסם

בתור מפתחים החובה עליהם היא לתת לציבור מושג מהי המערכת המינימלית שהם צריכים כדי להפעיל את המוצר שפיתחו.

כמון שזה לא אומר בוודאות שמערכת שעומדת בדרישות, תספק חווית משחק כפי שהיא אמורה להיות.

לכן, תיקח בחשבון תמיד שאם המערכת שלך עומדת בדרישות על הסף- סביר שלא תהנה מהמשחק בצורה מלאה.

במקרה של Sims 3 ההתייחסות אל ויסטה נותנת לך יתרון, מכיוון שזו מערכת שצורכת יותר משאבים מווינדוס 7.

פורסם
  • מחבר

לגיא

תודה על התשובה להדיוט מחשבים שכמוני. אני מתנצל על הניג'וס אולם זהו מחשב שאני מביא לאחותי ואינני רוצה שתתאכזב. אז לסיכום לפי דעתך במפרט שהבאתי אפשר להתמודד עם המשחק?

אוהד[br]פורסם בתאריך: 4.01.2010 בשעה 19:39:23

לגיא

הצלחתי לברר את העניין עם מפתחי המשחק (EA - קשה מאד מאד להגיע אליהם) וקיבלתי תשובה. חשבתי לשים אותה פה בדיוק בגלל שכל כך הרבה מחשבים מגיעים היום עם הכרטיס של אינטל 4500MHD

בכל מקרה לפי התמיכה הטכנית של EA במפרט של המחשב שלי SIMS3 יעבוד טוב (properly) ברמת פרטים בינונית. ברמת פרטים גבוהה הוא עלול להיות טיפה Choppy (אין לי מושג מה זה אומר). מה ההבדל בין רמת פרטים בינונית לגבוהה בחוויית המשחק?

דרך אגב המפרט שלי:

Windows 7 32bit

Core2Duo T6670 2.2ghz

3GB DDR3 memory on 1333Mhz

320GB hard drive at 7200rpm

13.3 HD WLED screen 768*1366

Intel Chipset Express GM45 with GMA 4500MHD

HDMI and other ports

פורסם

ההבדל בין רמת פירוט בינונית לגבוהה הוא פשוטו כמשמעו, וכן כשמדובר בסימס לפי דעתי האישית אכן יש הבדל, אבל לא משהו שיהרוס לך את חווית המשחק. Choppy פירושו קטוע, כלומר לא יעבוד בצורה חלקה. כעקרון אם המשחק הכבד ביותר ברצונך להריץ הוא סימס 3 אין צורך במעבד גרפי חזק יותר בנייד.

פורסם
  • מחבר

ל- R\plet

תודה על התשובה. כן הדרישה הגראפית החזקה ביותר שתהיה למחשב זה SIMS3. מעבר לזה, אופיס אינטרנט ואימייל.

התשובות פה באתר בהחלט עזרו לי לקבל החלטה

הסיבה העיקרית שלקחתי את המחשב הזה היא כי הוא קטן, המפרט טוב, והכי חשוב, יש אחריות בינלאומית ל-4 שנים שזה הכי חשוב לי (בארץ, גם יום למחרת). בעיקרון אצל כל היצרנים יש הבדל בין מחשבים עסקיים לצרכניים כשהעסקיים מציעים בדרך כלל אחריות טובה יותר

שוב תודה

אוהד

פורסם

תתחדש. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים