עבור לתוכן

בעיה במשחקים

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה די רצינית במשחקים - ה FPS משתנה בצורה דרסטית מאוד.

למשל , אני משחק במשחק Gothic 3 . (על גרפיקה בינונית ברזולוציה המקסימלית) . ה FPS הוא בין 110 לבין 60 , תלוי באזור שבו אני נמצא במשחק (למשל 110 FPS סתם בשדה , ו 60FPS בעיר עם הרבה פרטים).

עד כאן הכול טוב ויפה , אבל לפעמים ה FPS יורד בצורה דרסטית , לדוגמא 7 FPS ואז המשחק נתקע לכמה שניות , ואחרי כמה שניות הכול חוזר להיות כרגיל.

זה קורה לאו דווקא במפה עמוסה , זה יכול לקרות גם באזור שיש לי בו 110FPS בדרך כלל.

ממה הבעיה הזו יכולה לנבוע?

התחממות? לא , עשיתי בדיקת מאמץ והטמפרטורה תקינה , גם של המעבד וגם של הכרטיס והלוח אם.

ואני מנקה את המחשב הזה כל שבועיים בערך.

יש להדגיש ששיחקתי באותו משחק לפני כ9 חודשים עם אותו מחשב והכול עבד הרבה יותר טוב :nixweiss:

פורסם

עדיין יכול להיות התחממות

+ תבדוק ספק כוח וקבלים

פורסם
  • מחבר

זה מתחמם ל 65 מעלות במאמץ , לא נראה לי שזה באמת הרבה...

הקבלים על הכרטיס בסדר , היה קבל אחד שההלחמה שלו היתה קצת רופפת , הלחמתי אותו טוב יותר אבל זה לא פתר את הבעיה

ואיך לבדוק שאין בעיה עם הספק? הספק נראה בסדר גמור לא מתחמם... מהחורים של האוורור שלו יוצא אוויר קר

פורסם

המשחק ספציפית בעייתי ומכביד גם על מערכות חזקות משלך, תנסה לעדכן אותו ותבדוק אם הבעיה חוזרת על עצמה במשחקים אחרים.

פורסם
  • מחבר

במשחקים אחרים ה FPS שונה והוא יותר קבוע. הרי ב gothic רוב הזמן יש לי FPS מאוד גבוה (120-60) ורק בזמן אחת מה"תקיעות" האלו זה משתנה.

אבל במשחקים אחרים ה FPS הרגיל הרבה יותר נמוך למשל זה עומד כל הזמן על 40 , אז אני לא יודע אולי אם במשחקים אחרים הייתי מגיע ל 100FPS זה היה גם יורד כל הזמן ככה..

המשחק מעודכן , יש לי גם את העדכון V112 הרגיל וגם community patch 1.73

פורסם

הבעיה פה לא קשורה בחומרה אלא בתכנות לקוי של המשחק הספציפי, המשחקים האחרים עובדים על FPS נמוך מכיוון שהם דורשים יותר מהמערכת שלך.

תקווה שיצא פאטצ' שיתקן את הבעיה, כרגע אין משהו שמטפל בזה.

עריכה:

קיים פתרון שעזר בחלק מהמקרים לכל מיני אנשים, תכנס לתיקיה בה התקנת את המשחק ותאתר קובץ שקוראים לו Gothic3.ttf.

עכשיו כנס לC:\windows\fonts ושם אמורים להיות כמה קבצי true type font.ttf תעתיק את ariel ותחליף אותו עם Gothic3.ttf(אל תשכח לשנות את שם הקובץ שהעתקת לgothic3).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים