עבור לתוכן

חופשה באמסטרדם.. !

Featured Replies

פורסם

השבוע אני ועוד כמה חברים וידידות טסים לשבוע לאמסטרדם... לחופשה ככה "לנקות את הראש" אחרי הצבא.

כן יהיה קר לקחנו את זה בחשבון...

מה אתם ממליצים לעשות שם? איפה חייבים להיות?.. מה אפשר לעשות עכשיו בחורף.. שאי אפשר לעשות בקיץ? סתם המלצות?

ד"א האפטלינג פתוח בחורף?

תודה :xyxthumbs:

פורסם

האמת זאת עיר מדהימה רק חבל שהיא כל כך מפוצצת תיירים מתלהבים.

תקפוץ לMelkweg בהזמנות כי יש הופעות ומסיבות פשוט מליגה אחרת ממה שאתה מכיר בארץ.

פורסם

איפה אתם הולכים לישון?

פורסם
  • מחבר

עדיין לא סגור איפה אבל כנראה באיזה מלון 3 כוכבים בסביבה פחות או יותר של דאם סקוור

פורסם

בקצרה, הייתי שם לפני כחודש.

גם אחרי צבא עם עוד 4 חברים.

אם אתם יותר טיפוסים ומחפשים חיי לילה, שנו ליד הלד ספלין, שזה הכיכר השנייה בגודלה וגם היפה יותר לדעתי, שם רוב חיי הלילה של אמסטרדם מרוכזים.

אנחנו היינו בהוסטל שנקרא סטייאוקיי ואנדלפארק שנמצא שתי דקות הליכה מהלד ספילן, דקה הליכה מההארד רוק קפה ( :xyxthumbs:) ומרחק של 20 דקות הליכה מהדאם, בכל מקרה אף פעם לא הלכנו ולכל מקום שהוא לא נמצא בסביבת הלד ספלין השתמשנו בטראם.

מה שעוד אתם יכולים להגיע בלי לסגור הוסטל ולמצוא שם כבר הוסטל, הרבה אנשים עושים את זה, קצת בעייתי עם המזוודות, אבל בדרך כל יוצא יותר זול.

בעיקרון מבחינת יופי של אמסטרדם, זה פשוט להסתובב בא, הכל מלא בתעלות מים יפייפיות וגם בחורף עם הברווזים והקרח מקפיא את התעלות ממש יפה.

איזורים שחייבים לבקר: לד ספליין, דאם פליין, רמברנט פליין, מוסיאם פליין, רצוי גם בשכונת היודאן ששם גם בית אנה פראנק.

בעיקרון תלוי מה אתה מחפש, אנחנו בעיקר היינו בקטע של קופישופס וכאלה, תגיד לי מה אתה רוצה שאני ימליץ לך ואני יעזור בכיף.

פורסם

מבשלת הייניקן שנמצאת באמסטרדם טעימות חינם :) בית אנה פראנק מלא מלא קופישופס , יש מועדון שחבל על הזמן שנקרא ב ספייס אם אני לא טועה אחלה מועדון שבעולם, אני וחבר גם כן הינו אחרי הצבא וכן שהינו במלון באיזור הליידס פליין וזה מקום דיי מרכזי, כיכר דאם רובה החלונות האדומים פשוט מגניב להסתובב שם

פורסם

אם לא באתה בשביל הבתי קפה, החלונות או מסיבות טראנס אני באמת לא מבין מה אתה עושה שם

פורסם

אתה מעשן?,אם לא לא חושב שזה המקום האופטימלי ללכת בשבילך..

לך לחלונות האדומים..

פורסם
  • מחבר

קופישופס, חלונות אדומים, מסיבות, סתם לטייל במהלך היום... הכל הולך..

ד"א שאלה: אם תאריך פקיעת התוקף של הדרכון שלי הוא ב 2010\6\19 אמור להיות בעיה כלשהיא? ידידה שלי אמרה שצריך שהדרכון יהיה חצי שנה בתוקף... נכון או לא ?

יש תהליך מזורז להאריך תוקף?

פורסם

כן, מומלץ שהדרכון יהיה בתוקף לפחות חצי שנה. לא יודע אם זה חובה או רק מומלץ.

לא צריך "תהליך מזורז"... הארכת תוקף דרכון זה פשוט חותמת על הדרכון במשרד הפנים, ועושים את זה במקום. אם צריך להוציא דרכון חדש אז זה אמור לקחת רק שלושה ימים (זה יכול לקרות אם הוצאת את הדרכון הקודם כשהיית צעיר וצריך להחליף תמונה, או שכבר הארכת את הדרכון הזה ואי אפשר להאריך פעם נוספת).

פורסם
  • מחבר

אז זהו שהארכתי את הדרכון שלי כבר.. יש מצב שיוכלו להוציא לי את הדרכון במקום?

במקרה הכי גרוע.. אפשר להוציא דרכון חדש בנתב"ג?

פורסם

בנוגע לקופישופס, תכיר את האתר הבא:

http://home.freeuk.net/coffeeshop/Map.html

מפה שמומלץ מאוד להדפיס, וללכת לכל המעניינים. המלצות: The Noon, Damkring, Rokerij, Doors,Barny's, The Dolphins.

אתה גם יכול להסתכל בכל דף של קופישופס יש המלצות לגבי זנים מובחרים.

בנוגע למסיבות, יש לך את ה-Milkweg שנחשב לרציני מאוד, את ה-Paradiso וישנם עוד הרבה. ממליץ מאוד לעשות Pub Crowl אם זה הקטע שלכם.

בנוגע לטיולים בעיר, אמרתי לך בערך איפה, שחכתי את הוונדלפארק שזה פארק ענק וכיף ללכת שם להירגע מהעיר הסואנת.

חלונות אדומים, שים לב שהם פרוסים, פעם ראשונה שהיינו התבלבלנו ולא הלכנו באיזור המרכזי אלא ברחוב צדדי עם מעט חלונות והרבה סטיות שלא נעים להסתכל עליהן.

בנוגע להמלצות בכללי, תשתמשו כמה שיותר בטראם, כלי תחבורה ציבורית מצויין, אמסטרדם מאוד קטנה, ותוך 5-10 דקות בטראם אתה בכל מקום בעיר.

אל תוותרו על טיול רגלי בין הדאם לליד ספליין ובין הדאם לאיזור התחנה המרכזית שקרובה ומערבה משם.

תהנו... וצלמו הרבה כי אתם לא הולכים לזכור הרבה מאוד מהחווייה... :hat:

פורסם

אז זהו שהארכתי את הדרכון שלי כבר.. יש מצב שיוכלו להוציא לי את הדרכון במקום?

במקרה הכי גרוע.. אפשר להוציא דרכון חדש בנתב"ג?

לא, אי אפשר בנתב"ג, וגם לא הייתי ממליץ לחכות לרגע האחרון.

מתי הטיסה שלך?

בכל מקרה, תברר מתי נפתח הסניף של משרד הפנים הקרוב לביתך, ותגיע לשם מחר על הבוקר. תאמר להם שאתה לחוץ בזמן. שים לב גם שיכול להיות שיבקשו ממך תמונות פספורט, אז כדאי שתכין אותן מראש.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על ההמלצות..!

לגבי הדרכון.. הלכתי למשרד הפנים, הוצאתי חדש ומחר בבוקר כבר יהיה מוכן.

מזל שהם לא שובתים

פורסם

שאלה קטנה.

איך באמת הולך כל העניין של טיול צעירים באמסטרדם, אפשר לסמוך על ההוסטלים והמלונות 3 כוכבים ולהשאיר את התיק שם? מה לגבי ציוד יקר ערך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים