עבור לתוכן

בעיה המשחקים נופלים לעיתים וגם מופיעים מריכות של הרקע במשחקים.

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה- אני לא ממש יודע איך לתאר את הבעיה שלי כי היא משונה ואני גם לא בטוח לגבי הפתרון (אם זה בחומרה או משהו אחר)

בכל אופן אני לוקח לדוגמא את המשחק Call Of Duty MW2 שבו אני משחק וכל הזמן יש לי מריכות של הרקע כלומר סתם דוגמא אני רואה כל מיני קוים שממשיכים שלא צריך או סתם קווים כאלה שקופצים במסך וכל זה עינין של שניות אבל יש כל הזמן את המריכות האלה וזה מרגיז..

לפעמים גם פתאום המשחק נתקע לכמה שניות וניהיה מסך שחור ולשניה לבן ואז יוצא לי מהשרת.

אני לא יודע אם אלו תופעות של אותו בעיה ואני גם לא יודע מה הבעיה אז אם מישהו יודע איזה שהוא כיוון שאני צריך לבדוק אותו זה מאוד יעזור!

הינה תמונה שהעלתי שתיראו איך הקו ממשיך שם מעבר למה שצריך (אני נעמדתי כדי לצלם כי אם הייתי ממשיך לזוז זה היה נעלם והיה חוזר רק המקום אחר):

1262586932.png

תודה מראש!

פורסם

א. מריחות.

ב. האם זה קורה בשאר המשחקים? התקנת עידכונים יהיו באשר יהיו למשחק? (אני לא מכיר את המשחק, כן כן, סלח לי אבי כי חטאתי).

ג. האם המחשב חם יתר על המידה? איזה כרטיס מסך ואיזה קירור, פאסיבי או אקטיבי?

אם זה קורה רק במשחק הזה, הרי שהבעיה היא תוכנתית וגלומה במשחק בלבד.

פורסם
  • מחבר

א. מריחות.

ב. האם זה קורה בשאר המשחקים? התקנת עידכונים יהיו באשר יהיו למשחק? (אני לא מכיר את המשחק, כן כן, סלח לי אבי כי חטאתי).

ג. האם המחשב חם יתר על המידה? איזה כרטיס מסך ואיזה קירור, פאסיבי או אקטיבי?

אם זה קורה רק במשחק הזה, הרי שהבעיה היא תוכנתית וגלומה במשחק בלבד.

א.טעות שלי :)

ב.זה קורה בעוד משחקים..

ג.יש לי כרטיס מסך: HD 4870 והוא עומד בערך על 70 מעלות כשאני במשחק (אני חושב שזה בסדר.. לא?)

* יש לי את הדרייברים הכי עדכניים של הכרטיס מסך, לוח אם וכו'.

פורסם

זה קורה במשחקים אחרים?

פורסם
  • מחבר

כן

פורסם

תנקה את הכרטיס מסך והמחשב מאבק

תבדוק את הקירור של הכרטיס מסך ותחליף חומר קירור אם הוא יבש

תבדוק זיכרון אם memtest86+

פורסם
  • מחבר

תנקה את הכרטיס מסך והמחשב מאבק

תבדוק את הקירור של הכרטיס מסך ותחליף חומר קירור אם הוא יבש

תבדוק זיכרון אם memtest86+

ניקיתי כבר את המחשב המון עד שכמעט אי אפשר למצוא אבק

הקירור עומד על 70 שזה טוב (אני חושב..)

וחומר קירור איפה? במעבד?

וכבר בדקתי את הזיכרון אם הmemtest86+ הזה והכל תקין..

מה עוד אפשר לעשות?[br]פורסם בתאריך: 4.01.2010 בשעה 22:22:47

הינה עוד תמונה רק חשוב לי להגיד שזה בגלל שאני עומד במקום ולא הולך אז יש את הקו כי אם הייתי ממשיך ללכת זה היה נעלם תוך פחות משניה ונוצרים קווים חדשים כל הזמן ולאחרונה גם כל הזמן בזמן שאני משחק ברשת המשחק נתקע וכמה שניות (קופא) וניהיה מסך לבן ושחור בפסים כאלה לשניה ואז זה יוצא לי מהשרת..

לקיצור התמונה:

zxignzmywmqw.jpg

פורסם

תוריד את הקלוק לכל חלק בעצמו לקלוק נמוך יותר (ההיפך מ OC)

באחד מהם זה פותר את הבעיה ? אם כן אז התחממות של החלק הזה או בעיות בחשמל שהוא מקבל

פורסם
  • מחבר

תוריד את הקלוק לכל חלק בעצמו לקלוק נמוך יותר (ההיפך מ OC)

באחד מהם זה פותר את הבעיה ? אם כן אז התחממות של החלק הזה או בעיות בחשמל שהוא מקבל

אתה יכול להסביר לי איך עושים את זה?

פורסם
  • מחבר

עשיתי מה שביקשת וזה לא השתנה..

אתה יודע עוד דרך אולי?

פורסם

המחשב מאוורר מספיק? יש לך כרטיס מסך אחר לנסות, או כרטיס זהה של חבר?

אם זה מופיע בכל המשחקים, ולא הצלחת לפתור את הבעיה, תשקול לבדוק את הכרטיס בחנות שממנה קנית ובמידת הצורך תממש אחריות. עשיתי דבר דומה לפני 7 שנים בערך... הRadeon 9500pro עשה לי בלי סוף בעיות והחליפו לי אותו פעמיים בלי להתווכח.

פורסם
  • מחבר

המחשב מאוורר מספיק? יש לך כרטיס מסך אחר לנסות, או כרטיס זהה של חבר?

אם זה מופיע בכל המשחקים, ולא הצלחת לפתור את הבעיה, תשקול לבדוק את הכרטיס בחנות שממנה קנית ובמידת הצורך תממש אחריות. עשיתי דבר דומה לפני 7 שנים בערך... הRadeon 9500pro עשה לי בלי סוף בעיות והחליפו לי אותו פעמיים בלי להתווכח.

החלפתי כרטיס מסך עם חבר שלי (לו יש NVIDIA 9800 GT) וזה עדיין ככה....

פורסם

זה קורה במשחקים אחרים ?

תדר הPCIE נעול על 100 ?

המחשב בOC?

פורסם
  • מחבר

זה קורה במשחקים אחרים ?

תדר הPCIE נעול על 100 ?

המחשב בOC?

זה קורה במשחקים אחרים ? -כן

תדר הPCIE נעול על 100 ? -מה זה?, איך אני בודק?

המחשב בOC? -לא חושב.. (בדרייבר עשיתי Defaults בקטגוריה ATI OverDrive אם זה קשור..)[br]פורסם בתאריך: 9.01.2010 בשעה 12:14:18

עוד מישהו? :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים