פורסם 2010 בינואר 515 שנים בעבר ששאלתי חנות מחשבים מה כדאי לי סמסונג או LG הוא אמר לי שהשירות של LG לא טוב וללכת על סמסונגאבל זה היה מזמן אולי הם השתפרו
פורסם 2010 בינואר 515 שנים ח.י. יבואן בסדר גמור. מישהו יכול לתת הסבר הגיוני לזה שצריך לשלם יותר בגלל חיבור HDMI? ל 90% מהמסכים היום יש חיבור HDMI, לא הגיע הזמן להפסיק עם הגנבות המפגרות האלה אם היתרון שלו על ה DELL הוא רק החיבור HDMI והוא עולה יותר מה DELL אז לא שווה לקנות אותו, אפשר למצוא היום את ה DELL ב 1300 שקל ואפילו פחות.
פורסם 2010 בינואר 515 שנים תוסיפו אותי כתלות במחיר. מתחת ל1,300-1,350 - מתקבל, מעל אני בחוץ.yogevsagron@gmail.comכל הכבוד על היוזמה.
פורסם 2010 בינואר 515 שנים מחבר חבר'ה, אני חוזר ואומר ואני מקווה שזאת פעם אחרונה שאני אגיד את זה ! לכל אלה שחושבים שהמחיר ירק מתחת ל 1300 אני מציע שיצאו מהר מהסרט כי אין כמעט שום סיכוי שזה יקרה. אז כל התגובות של "אם יורידו מחיר ל..." לא רלוונטיות בכלל . הפוסט הזה מיועד למי שחיפש תחליף ל DELL 2209WA (שכמו שאמרתי בהתחלה הפסיקו לייצר אותו ולכן האחריות עליו דיי רעועה לטווח הארוך) וגם ככה התכוון לקנות את ה- LG ורק רוצה הורדה קלה במחיר. מקווה שזאת הפעם האחרונה שאני אזכיר את זהעידו
פורסם 2010 בינואר 515 שנים מישהו יכול לתת הסבר הגיוני לזה שצריך לשלם יותר בגלל חיבור HDMI? ל 90% מהמסכים היום יש חיבור HDMI, לא הגיע הזמן להפסיק עם הגנבות המפגרות האלה אם היתרון שלו על ה DELL הוא רק החיבור HDMI והוא עולה יותר מה DELL אז לא שווה לקנות אותו, אפשר למצוא היום את ה DELL ב 1300 שקל ואפילו פחות. ההסבר הוא מאוד הגיוני - מדינת ישראל החליטה שכל מסך שיש לו HDMI נחשב כטלוויזיה ועקב כך ישלם מכס + מע"מ, בניגוד למסך רגיל למחשב בלי חיבור כזה שעליו משלמים מע"מ בלבד.
פורסם 2010 בינואר 515 שנים חבר'ה, אני חוזר ואומר ואני מקווה שזאת פעם אחרונה שאני אגיד את זה ! לכל אלה שחושבים שהמחיר ירק מתחת ל 1300 אני מציע שיצאו מהר מהסרט כי אין כמעט שום סיכוי שזה יקרה. אז כל התגובות של "אם יורידו מחיר ל..." לא רלוונטיות בכלל . הפוסט הזה מיועד למי שחיפש תחליף ל DELL 2209WA (שכמו שאמרתי בהתחלה הפסיקו לייצר אותו ולכן האחריות עליו דיי רעועה לטווח הארוך) וגם ככה התכוון לקנות את ה- LG ורק רוצה הורדה קלה במחיר. מקווה שזאת הפעם האחרונה שאני אזכיר את זהעידוהוא נניח שאנחנו קבוצה של חמישים אישבאים לקנות אצלו מכה של 50 מסכיםלהוזיל מ1400 ל 1100 זה עדין שווה לו במקרה כזהמיכוון שה2209 היה מאוד פופולריוהמסך הזה הוא המתחרה שלו מבית LGבמידה ונשאיר את הקניה הזו פתוחה מספיק בזמן אני מאמין שנגיע למספר גבוה של קונים ובמקרה כזה אני לא רואה סיבה למה שלא יוזילו את המחיר עוד
פורסם 2010 בינואר 515 שנים מחבר הוא נניח שאנחנו קבוצה של חמישים אישבאים לקנות אצלו מכה של 50 מסכיםלהוזיל מ1400 ל 1100 זה עדין שווה לו במקרה כזהמיכוון שה2209 היה מאוד פופולריוהמסך הזה הוא המתחרה שלו מבית LGבמידה ונשאיר את הקניה הזו פתוחה מספיק בזמן אני מאמין שנגיע למספר גבוה של קונים ובמקרה כזה אני לא רואה סיבה למה שלא יוזילו את המחיר עודהכל טוב ויפה אבל:א.אין כמעט סיכוי שנהיה בסוף מספר כזה של אנשים.ב.יש הרבה אנשים שלא מוכנים לחכות עוד הרבה זמן למסך הזה והם צריכים אותו דחוף.ג. אל תהיה כל כך בטוח שזה שווה לו. איך אתה יודע בכמה הוא קונה את המסך מהיבואן וכמה הוא מרוויח על כל מסך??
פורסם 2010 בינואר 615 שנים הכל טוב ויפה אבל:א.אין כמעט סיכוי שנהיה בסוף מספר כזה של אנשים.ב.יש הרבה אנשים שלא מוכנים לחכות עוד הרבה זמן למסך הזה והם צריכים אותו דחוף.ג. אל תהיה כל כך בטוח שזה שווה לו. איך אתה יודע בכמה הוא קונה את המסך מהיבואן וכמה הוא מרוויח על כל מסך?? אוקיי, אז עזוב ספקולציות באויר אחיבואו לפחות ננסה לחכות מספיק זמן שיהיו כמות רצינית של אנשים
פורסם 2010 בינואר 615 שנים מחבר טוב חבר'ה המחיר הנמוך ביותר שהצלחנו להשיג הוא 1290 ש"ח מפנדה מחשבים האחריות כוללת אחריות מהפיקסל הראשון למשך השבוע הראשון ויכול להיות שזה יגיע לעד חודש כמובן שיש גם אחריות בלי קשר ל 3 שנים למסך בכללי.הנה ציטוט ממה שאמרו לנו"מחיר לחברי הפורום לקנייה קבוצתית של 10 יחידות 1290 שקל " אז כל מי שביטל שיגיד לי אם הוא סוגר או שהוא מוותר עכשיו. בתודה רבה לדנדן על כל העבודה מול החנויותעידו
פורסם 2010 בינואר 615 שנים מחבר לא כל כך הבנתי מה צריך לבדוק? או שהמחיר מתאים לך או שלא.אני אתן לזה עד תחילת שבוע הבא ואז אני סוגר את המכירה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.