עבור לתוכן

למה יוטיוב טוען על כך לאט!?!

Featured Replies

פורסם

למישהו יש גם את הבעיה הזאת?? אני ממש מיואש כבר!! בהתחלה חשבתי שזה הפיירפוקס ואז ראיתי שזה קורה בכל דפדף אחר.

כל סרטון (גם אם אני עושה רענון...) נטען כל כך לאט!!! אני חושב שלא ראיתי כבר איזה חודשיים ביוטיוב סרטון ברצף מבלי להוריד אותו או לחכות שיטען!

יש לי 018 מהירות 2.5

יש עוד אנשים עם אותה בעיה?

פורסם

גם לי יש בימים האחרונים את הבעיה הזאת.

בדרך כלל אם הייתי נכנס לסרטון אז ישר הייתי לוחץ על הפליי וזה היה מתחיל לנגן את הסירטון .

עכשיו אני לוחץ על פליי ואז צריך לחכות עד שהסרטון יתחיל ואחרי זה אני צריך ללחוץ על הפאוס ולחכות קצת ואז רק אפשר לראות את הסרטון .

אני חשבתי שזה רק אצלי .

פורסם
  • מחבר

מי הספקית שלך?

פורסם

אצלי התופעה כבר נמשכת כשלושה שבועות. סרטונים באיכות הנמוכה ביותר, נטענים במשך שנים. בשעות הלילה המאוחרות ועד הצהריים - המצב בסדר.

בזב"ל 12/1 + UFI.

פורסם

מי הספקית שלך?

הוט+014 מהירות 12 מגה.

פורסם
  • מחבר

אני בכל שעות היום סובל מזה... מה אני יכול לעשות!? אני משתגע....

פורסם

אצלי יש 013 נטויז'ן 2.5MB וגם יש את הבעיה הזו.

ישראל מחוברת לחו"ל דרך אותו כבל (מד נאוטילוס למי שמכיר) אז אם יש עומס על הכבל כל הספקיות נפגעות באופן שווה.

מוזר למה יש רק כבל תת ימי אחד שמחבר את ישראל לעולם. לא משתמשים כבר בלויינים בשביל להעביר אינטרנט כי זה איטי , ושימושי רק לשיחות טלפון

פורסם

גם לי יש את הבעיה הזו, כשאני לוחץ על קטע מתקדם יותר מסרטון ואז לוחץ שוב על ההתחלה, טעינת הסרטון משום מה מהירה יותר.

פורסם

יש לי את אותה הבעיה, אבל ברגע שאני מרענן כל סרטון אחרי שאני נכנס אליו זה נפתר. ב-99% מהמקרים...

פורסם

משהו הזוי בפיירפוקס 3.5.6 שלרוב עובד

תנסו להיכנס לסרטון שנטען לאט, תעשו קליק ימני ברקע בצד הדף ותקליקו על reload

פתאום זה יטען הרבה יותר מהר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים