עבור לתוכן

רמקולים Divoom XForce I 2.1 - מי אמר שעל איכות צריך לשלם ביוקר?

Featured Replies

פורסם

ה comet הם לא 5.1? אני שואל כי אם הבנתי אמרת שאם לא הם אז תיקח את הXF של ה2.1 ולא את ה5.1...

• תגובות 69
  • צפיות 34.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הCOMET הם 5.1.

כרגע יש בעית זמינות שלהם,אם הם לא יהיו בשבועיים הקרובים ארכוש את הXF I או הMICROLAB FC-330 המצוינים

שהם שווי ערך ל-XF-I.

פורסם

לא הבנתי למה לקנות סט 2.1 אם אין 5.1? אם אין 5.1 אז קח 5.1 אחר...

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שבדקתי כמה סוגי רמקולים ואותם אהבתי יותר לכן אני דלוק על הדגם הזה (COMET 5.1)

אני לא ממש מתקרב ללוג'יטק למרות מחירם ה"זול" של הX530/40.

קבלתי תשובה שהרמקולים יהיו רק בעוד כשבועיים עד אז נראה,כרגע אני ממשיך לבדוק.

אני מתכנן מחדש את החדר (הCOMET יהיה למערכת קולנוע ביתי) כך שאני עדיין בהתלבטות לגבי ה5.1/2.1.

כרגע יש בעיה קצת עם הכסף בגלל התכנון והמסגרת שלי כוסתה כמעט לגמרי לכן השיקול הוא כזה.

פורסם

יש לי שאלה:

איך הרמקולים JBL Creature 2.1 שקניתי לפני כמה שנים כבר ב400 ש"ח בהשוואה לMicrolab שהוצג כאן?

יש טעם להשקיע את ה300 ש"ח ולקנות אותם? אני ארגיש הבדל משמעותי?

אני משתמש ברמקולים בעיקר למשחקים כבדים (COD6 ודומים), סרטים טיפה והרבה מוזיקה Hip-hop\Rap עם באסים

תודה מראש :)

פורסם

מישהו?

פורסם
  • מחבר

המיקרולאב עוצמתיים יותר ואיכותיים מאוד.

פורסם

אותה שאלה בהקשר של ה-ATP3, האם שווה להחליף ?

פורסם

ההבדל בין הJBL וMicrolab יהיה ממש משמעותי או שאני אצטרך להתאמץ בשביל לשמוע הבדל?

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי את הJBL חזקים מספיק אפילו חלשים מידי לטעמי.

הMICROLAB לדעתי עדיפים לגמרי בגלל הוורסיטליות שלהם לALL IN ONE הן לסרטים,הן למשחקים והן למוזיקה.

פורסם

אוקי, תודה רבה, עכשיו יש לי עוד שאלה:

שווה להשקיע יותר כסף.. לדוגמא יותר לכיוון של 400ש"ח בשביל רמקולים יותר איכותיים? שמעתי שהAltec Lansing vs4121 טובים מאוד...

או למשל Microlab X13

פורסם
  • מחבר

אם אתה יכול להוסיף עוד קצת יש לך את הEACAN A600-II שהם נחשבים לאחד הסטים החזקים בשוק.

עד 400 יש לך את הEACAN A200-II\XFORCE 3 שהם גם סט איכותי מאוד וחזק בהחלט.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676597

http://www.rde.co.il/Product.aspx?ProductID=1235

נראים אותו הדבר רק שתיבת הבאס שונה והעוצמה בXF3 גבוהה יותר.

פורסם

לMICROLAB יש הרבה רמקולים טובים בסידרת 2.1 שלא עוברים ת400 שקל למשל הרמקולים שלי שממש אין לי מילים לתאר עד כמה הם טובים והסאב שלהם פשוט מצויין :xyxthumbs: Microlab FC550 A-6380 2.1 54W

פורסם

איך הFC550 בהשוואה ל330? לX13?

בקשר לEacan 200 II - סט קצת... ענקי... אני מעדיף משהו יותר קטן על השולחן שלי

וחוץ מזה, אתה בטוח שיש סיבה טובה להחליף את הJBL Creature שיש לי כרגע? פשוט אני נמצא איתם כבר כמה שנים טובות וחשבתי שאולי הגיע הזמן להחליף, אבל אם ההבדל לא יהיה ממש מורגש אז אני יכול "לסבול" אותם עוד כמה זמן, כי לפי דעתי הם עושים עבודה לא רעה בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים