עבור לתוכן

עזרה בבניית מפרט חזק במיוחד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אנ צריך את עזרתכם בבנית מפרט למחשב עבודה חזק במיוחד לצורכי תכנון הנדסי,תוכנות עיצוב תלת מימד, (3DS MAX,SOLIDWORKS) ועריכת וידאו (After Effects ) ומשימות " רינדור" בהרכבות מרובות חלקים (VRAY,MAXWELL) אין צורך בציוד נלווה והתקציב גמיש סביב 7K ש"ח אבל יחס מחיר תועלת מול הצרכים חשוב בתכנון המפרט.....

תודה מראש לכולם :D

פורסם
  • מחבר

רפי תודה רבה על הקישור, יש לי שתי שאלות: האם המעבד I7 באמת משמעותי יותר מה I5לצרכים שלי (מפני שבמפרטים המומלצים מצויין ה-I5 ובפוסט שצרפת ה-I7)

ומה המשמעות לרכישת כרטיס מסך כפול מול לוח בעל שני כרטיסים לצרכים שלי כפי שתיארתי?...

פורסם

1. תלוי, דעתי בנושא לנוכח המבחנים שהובאו בקישור הקודם:

א. אם יש לך צורך בהרבה זיכרון (12GB ואפשרות להחלפה ל -24GB), או הזמן שלוקח לרינדור הוא רב, אז ללכת על פלטפורמה מבוססת X58

ב. אם אין צורך בהרבה זיכרון (8GB מספיקים, עם אפשרות החלפה ל - 16GB) אז ללכת על P55

במקרה הזה התסופת של מעבד i7 860 על פני i5 750 היא בסביבות 5%-15% (במקרים מסוימים יש ירידה בביצועים שה -HT מופעל אבל אני מאמין

שיהיה פאץ לתוכנות כדי למנועה את המצב הזה) כך שהשיקול הוא שלך

ג. גם כיום יש זיכרונות 4GB על סטייק אחד אבל הבעיה היא המחיר הגבוהה שלהם

ומה המשמעות לרכישת כרטיס מסך כפול מול לוח בעל שני כרטיסים לצרכים שלי כפי שתיארתי?...

לא רוכשים כרטיס מסך כפול. לדוגמה תקרא פה:

http://kb2.adobe.com/cps/404/kb404898.html

בתור התחלה ויחסית לתקציב אפשר לקחת את 240GT/250GTS

יש לוחות אם אשר יש להם מספר חריצי הרחבה של pcieX16 (ששמים שני כרטיסים בחלק מהלוחות זה יורד ל - 8X/8X או 16X/4X )

אבל כמו שצינתי לא ממליץ לשים שני כרטיסים במערך SLI או CF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים