עבור לתוכן

מה זה אמפר ?

Featured Replies

פורסם

זה לא הצעצוע שעולה 300 שקל. זה UPS יקר למדי. וחוץ מזה, אחרי שמתקנים משהו יש סיפוק, והוא שווה יותר מ300 שקל, ואפילו יותר מה2600₪ שהוא שווה :) וכן, עכשיו הוא גם תקין.

• תגובות 33
  • צפיות 22.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי , ו תודה רבה לכם חברה על העזרה ועל הסבלנות ..........

פורסם

מצחיק שאתם מדברים, כי הרגע חטפתי מכת חשמל של 400V מUPS. אמנם ניתקתי לו גם את החשמל וגם את המצברים, אבל אחד הקבלים האכזריים העביר בין שתי אצבעות את רוב מה שהיה בו. וכן, יש גם כוויה :kopfpatsch:

על מה אתה מדבר, נסה אתה להתחשמל מספק כוח של 360W!

לוח ההלחמה הסיני היה ברמה כל כך ירודה שנראה לי שמספיק לשים שערה (במאונך) בין חיבור ה(-) ל(+) וכבר יש קצר, חטפתי חתיכת כוויה + קיצרתי את כל החשמל בבית.

הקטע הוא ששכחתי לנתק אותו מהחשמל. :'(

פורסם

360W? והמתח מה? להתחשמלות מה שחשוב זה המתח.. נתוני ההספק חשובים רק לעניין הנזק שיגרם :bash:

פורסם

360W? והמתח מה? להתחשמלות מה שחשוב זה המתח.. נתוני ההספק חשובים רק לעניין הנזק שיגרם :bash:

מדובר בספק כוח של מחשב, אני לא חושב שמשהו מעבר ל-12V.

פורסם

אתה לא תתחשמל מ 12 V

אתה יכול להישרף מזה - אם תקצר מקור מתח אם הספק מספיק גבוה (ולא משנה מה המתח שלו) יהיו במעגל מוליכים שיתחממו לטמפרטורות גבוהות אם אין הגנה

אתה יכול להתחשמל אם הטמפרטורות הגבוהות יתיכו בידוד של המעגל ומוליך ללא בידוד יגע במשהוא שיש בו מתח גבוה (חלקים מצד מתח גבוה של הספק)

פורסם

תחליט, ההספק חשוב או המתח חשוב? אין שום היגיון במשפט שכתבת אתה יודע...

שוקרים מספקים מתח של אלפי וולטים אבל לא גורמים לנזק אמיתי כי ההספק הוא אפסי.

פורסם

אתה לא תתחשמל מ 12 V

אתה יכול להישרף מזה - אם תקצר מקור מתח אם הספק מספיק גבוה (ולא משנה מה המתח שלו) יהיו במעגל מוליכים שיתחממו לטמפרטורות גבוהות אם אין הגנה

אתה יכול להתחשמל אם הטמפרטורות הגבוהות יתיכו בידוד של המעגל ומוליך ללא בידוד יגע במשהוא שיש בו מתח גבוה (חלקים מצד מתח גבוה של הספק)

רוצה לנסות? :) תקצר את ה+ וה- במצבר של מכונית, ותיגע בחיבור החשוף, תגיד לי אם התחשמלת.

(מצבר של מכונית = 12V)

פורסם

אתה לא תתחשמל

אתה תקבל חתיכת כוויה כי הוא חם

פורסם

אתה לא תתחשמל

אתה תקבל חתיכת כוויה כי הוא חם

אתה נשמע מנוסה, וכן, חטפתי כוויה.

פורסם

בדיוק היום הממיר שלי התפרק עלי בקטנה, כניראה יש בו קבל דפוק >:(, היה כמו גירסה חזקה של העטים "המחשמלים" של השקל :lol:

אם אתם כל כך רוצים להתחשמל תתחברו לשקע :nixweiss: מה יש לכם עם הבדיקות ההזויות האלה...

פורסם

בהרבה ממירים יש בפנים קבל מ 240V לגוף המתכתי. ברגע שאתה מנתק את האדמה (הכבל של הוט / הצלחת) אתה מקבל 240 V AC אל הגוף של הממיר. זה לא תקלה בממיר

פורסם

זה מסביר למה זה קורה רק אחרי שהביאו לי ממיר חדש...לא ידעתי את זה, מאוד מפגר מצידם כי זה אומר שבהרבה מקרים מי שמנתק את הממיר מתחשמל :screwy: למרות שלפי מה שאתה אומר זה היה אמור להיות כל פעם שאני מנתק את ה הכבל של הוט וזה פעם ראשונה שהתחשמלתי (אבא שלי גם התחשמל מהממיר הזה כמה פעמים אבל גם לא כל פעם).

פורסם

רוצה לנסות? :) תקצר את ה+ וה- במצבר של מכונית, ותיגע בחיבור החשוף, תגיד לי אם התחשמלת.

(מצבר של מכונית = 12V)

אם מישהו ינסה את זה עם מצבר מהסוג הלא נכון, כוויה תהיה המקרה הטוב. במקרה הפחות טוב, המצבר יכול להתפוצץ.

פורסם

תחליט, ההספק חשוב או המתח חשוב? אין שום היגיון במשפט שכתבת אתה יודע...

שוקרים מספקים מתח של אלפי וולטים אבל לא גורמים לנזק אמיתי כי ההספק הוא אפסי.

יש הרבה הגיון, זה רק אתה שלא יודע לקרוא. שוקרים לא הורגים, כי אין להם מספיק זרם בשביל זה. משמע, המתח נותן לך את מכת החשמל. ההספק (כמות הזרם) זה מה שיקבע אם תמות או לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים