פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים אם יש לך Win 9x,ME : התחל-הפעלה-winipcfg-תבחר בהתקן המדובר.אם זה WinXP : כפתור ימיני על הLocal Area Connection בחיבורי רשת, בחירה בסטאטוס, מעבר ללשונית תמיכה.
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים לשאול אותו .. כאילו דהה ... ;Dויש את הדרכים הלא חוקיות שבהן לא נעסוק כרגע מפאת צניעותו של הפורום . 8)
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים אם יש לך Win 9x,ME : התחל-הפעלה-winipcfg-תבחר בהתקן המדובר.אם זה WinXP : כפתור ימיני על הLocal Area Connection בחיבורי רשת, בחירה בסטאטוס, מעבר ללשונית תמיכה. יעבוד מתי שאתה לא מחובר דרך ראוטר..האתרים שניתנו תמיד יתנו לך את התשובה..
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים זה דיי בעיהכל אתר שאתה נכנס יודע את הIP שלכל דבר שאתה עושה בICQ (הודעות) משתמש בIP
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים תודה רבה.ועוד משהו,האם יש דרך לגלות איי פי של מישהו אחר?יש כמה דרכים לעשות זאת אך זה לא חוקי...
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים אין דרך לחסום את האיי פי שלך, מכיוון שאתה משתמש בה לכל דבר שאתה עושה באינטרנטיש דרכים להסוות אותה ע"י פרוקסים למינהם ושטויות אחרות, אבל לא הייתי הולך רחוק כל כך (יכול להאט את האינטרנט ולגרום כל מיני בעיות אחרות)בקשר לגילוי IP, אני לא יודע אם זה לא חוקי או לא, ואני לא מאמין שזה לא חוקי אם לא עושים בזה שימוש רע (אבל אני בכלל לא בטוח).. בכל אופן, בכל תוכנה שיש בה p2p אתה יכול לגלות את האיי פי בצורה אחת או אחרת.
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים יש כל מני תוכנות שמזייפות ומחליפות כל מני פורטים אולי אייפי.לחסום את האייפי זה קצת בעיה. פיירוול יכול לעזו ר קצת בכך שיקשה על מחשבים אחרים לראותו. אבל לחסום בכלל זה בעיהכי כמו שנאמר אתה משתמש באייפי בחלק גדול מהדברים שאתה עושה.בכל מקרה, למה אתה רוצה לחסום את האייפי שלך?
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים באיי סי קיו אתה יכול לגרום שלא יראו את האיי פי שלך בעזרת הצעדים הבאיםmansecuritiy....peer to peer connectionובחירה באפשרות השלישית.אבל... 1. זה ימנע את פעולת הauto accept2. ברגע שולח\מקבל קובץ הוא יראה את האיי פי שלך3. בעזרת הסתכלות בNETSTAT ודומיו אפשר למצוא את האיי פי שלך בעזרת תגובה אחת שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.