עבור לתוכן

שאלה לגבי 5850HD

Featured Replies

פורסם

היי חברה אני חדש פה

קניתי מחשב חדש מעבד של אינטל I7 920 , לוח אם X58, זכרון 3GB DDR3, ספק 600W

רציתי לדעת לגבי הכרטיס מסך איזה ספק כח מומלץ?

האם זה משנה שהוא יעבוד עם מעבד אינטל או AMD. מה עדיף לשנות/להוסיף?

כמו כן אני מאוד מתלבט בינו לבין GTX 280 ישנו עניין שאני עדיין לא יודע לגבי Memory Interface

ב 5850 זה 256bit לעומת זאת ב GTX זה 448BIT. האם זה משמעותי?

אשמח עם תעזרו לי תודה!

פורסם

באיזה ספק כוח מדובר ?

גם AMD וגם INTEL יהיו בסדר גמור, כמובן שתלוי בן איזה דגמים אתה משווה...

GTX280 לא באותו קטגוריה עם HD5850 ואין מה להתלבט בינהם בכלל...

לאיזה מסך יחובר הכרטיס ?

פורסם

בין כרטיסי מסך משווים ביצועים תאכלס.

למי אכפת שיש לGTX280 הרבה יותר רוחב פס אם הוא פחות טוב ?

זה כמו שתשווה BMW M5 שיש לה 500+ כ''ס לטנק מרכבה עם 1500 כ''ס - אתה יודע מי יקח במירוץ =]

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתיחסות

ז"א שעדיף 5850?

יש לי מסך 17 בנתיים ישן, אבל התכוונתי מחר ללכת לקנות על מה תמליץ? ואיך זה משפיע[br]פורסם בתאריך: 1.01.2010 בשעה 22:56:42

לגבי הספק זה THERMALTAKE 600W LITE POWER 12CM FAN
פורסם

1. 5850 עדיף

2. ככל שרזולוציית המסך גדולה יותר ככה העומס על הכרטיס גדל ובשביל המלצות יש פורום מסכים.

3. לפי האתר של Thermaltake אין ספק מסדרת הLITE POWER שמגיע כ600W - אני מציע שתבדוק שוב איזה ספק יש לך.

פורסם
  • מחבר

תודה

זה מה שיש לי, גם מה שרשום ברכיבים של מחשב שקניתי

השאלה עם הכרטיס מסך יתאים

פורסם

למה שלא יתאים? אפילו ספק חלש יותר יעשה את העבודה...

ד"א גם אני קניתי HD 5850 ואני ממש מרוצה ממנו, הדבר היחיד שמעצבן אותי הוא שלא הרבה משחקים תומכים ב- physics של ATI ותומכים ב- physix של NVIDIA, זה לא שאין את זה ל- ATI פשוט כמעט ולא משתמשים בזה...

בשורה התחתונה אם לא איכפת לך מקצת דפים שזזים על הרצפה כשאתה עובר לידם, תקח את ה- 5850...

יש לי מסך 19" ומסך 40", אחד ברזולוציה 1280X1024 והשני ב- 1920X1080 והכרטיס הזה בכלל לא מרגיש את ההבדל... הוא מריץ על אותו FPS גבוה כל הזמן וזה לא מזיז לו. (אני מניח שעוד מעט ייצאו משחקים חדשים וכבדים יותר שבאמת יהיה הבדל אבל בינתיים הוא מריץ לך את הכל על רגל אחת עיניים עצומות וידיים ואחורי הגב.

פורסם

djgerman

אם תוכל לפתוח את המארז ולהעלות לפה תמונה של כל מה שכתוב על הספק אני אגיד אם הוא יחזיק

אבל גם בלי לראות הוא כנראה יחזיק כל עוד לא עושים OC

פורסם

בלי קשר לנושא, רק תיקון קל ל catsmonster, ל-ATI בינתיים אין מנוע פיזיקאלי משלהם. כל המנועים הפיזיקאלים בשוק יתפקדו כרגיל עם כרטיס ATI מאחר והם רצים על ה-CPU, אולם המנוע של NVIDIA PhysX מסוגל לספק האצת חומרה (לרוץ על ה-GPU) לכרטיסי NVIDIA בלבד, אך יש לציין שרוב המשחקים שמשתמשים במנוע PhysX לא מנצלים את היכולת הזאת, לכן הביצועים ברוב המוחלט של המקרים תלויים במעבד הראשי ולא בכרטיס המסך. משחקים קיימים שכן מנצלים האצת חומרה אפשר לראות כאן

פורסם
  • מחבר

חבר'ה תודה רבה לכולכם על העזרה! :)))

לגבי הספק מה ז"א לא עושים OC.

פורסם

הספק הוא 500W -הוא מביא 600 רק ב PEAK (לא יותר מדקה)

לדעתי הוא לא יוכל להחזיק I7 ו5850

פורסם
  • מחבר

תודה, אז מה אתה אומר על אותו הדגם רק 700?

פורסם

lite power אלו ספקים חלשים ולא טובים

אם אתה נעול על TT קח את ה TOUGH POWER

אני הייתי ממליץ לך לקחת SEASONIC SS650HT

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אני יקח את מה שהמלצת!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים