עבור לתוכן

כרטיס רשת לADSL

Featured Replies

פורסם

לADSL כל אחד חייב לשלם 299 ש"ח על השירות... תמורת הסכום הנ"ל, בא טכנאי מתקין לך מודם ADSL במחשב. באשר לכרטיס רשת, הם לוקחים עוד 171 ש"ח למי שיש כבר כרטיס רשת.

אבל במידה וכבר יש לי כרטיס רשת במחשב, אני יכול פשוט להתקשר לתמיכה של הספק אינטרנט שלי והם כבר יגידו לי איך להגדיר חשבון אינטרנט וכל זה... לא ?

פורסם

לADSL כל אחד חייב לשלם 299 ש"ח על השירות... תמורת הסכום הנ"ל, בא טכנאי מתקין לך מודם ADSL במחשב. באשר לכרטיס רשת, הם לוקחים עוד 171 ש"ח למי שיש כבר כרטיס רשת.

אבל במידה וכבר יש לי כרטיס רשת במחשב, אני יכול פשוט להתקשר לתמיכה של הספק אינטרנט שלי והם כבר יגידו לי איך להגדיר חשבון אינטרנט וכל זה... לא ?

אני לא יודע אם נגמר המבצע של בזק או לא!

אבל המבצע היה כזה!

אם אתה קונה את המודם ב 10 תשלומים של 40 שקל לחודש אז אתה משלם התקנה 99 ש"ח וכל חודש 99 ש"ח קבוע!

עכשיו אם אתה לא קונה את המודם אלא שוכר אותו אז אתה משלם 149 ש"ח התקנה ו99 ש"ח לחודשיים ראשונים (או שלושה אני לא זוכר) ואח"כ אתה משלם 119 ש"ח לחודש

(אני מדבר על עלויות בזק בלבד!!!!)

כמו כן אם יש לך כרטיס רשת במחשב אז אתה לא צריך להזמין טכנאי שיתקין לך כרטיס רשת!! (גם ככה עדיף לרכוש ולהתקין לבד הכרטיס רשת עולה כולה 60 שקל והתקנה חינם אם אתה מתקין ;D)

וכן בדיוק! אם יש לך כרטיס רשת אתה יכול להתקשר לתמיכה של הספק והם יסבירו לך בדיוק מה אתה צריך לעשות!!

תכין את הדיסק של מערכת ההפעלה שלך לידך לפני שאתה מתקשר כיוון שצריך להתקין משהו שמצריך את הדיסק!

פורסם

אם אתם מדברים על המבצע שאני חושב שאתם מדברים, הוא נגמר. זה היה עד ה30 בנובמבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים