עבור לתוכן

קניתי ‏Acer Aspire 5732Z

Featured Replies

פורסם

יש לי כמה שאלות..

יש לו וינדוס 7 אבל לא קיבלתי שום דיסקים עם המחשב.. האם הייתי אמור לקבל?

יש לו רק כונן c אם אני רוצה לעשות כונן c וd זה סיבוך? יש בזה סיכון או שזה פשוט?

ועוד משהו עם העבודה שלי הרוב היא בבית על חשמל אבל הסוללה עדין בתוך המחשב האם עדיף לי להוציא אותה?

פורסם
  • מחבר

מישהו? יש פה אנשים שמבינים בזה משהו? או שלא יודעים על זה כלום..

פורסם

רוב הסיכויים שהוא מגיע עם מחיצת שיחזור. אתה לא אמור לקבל שום מדיה אופטית עם מערכת הפעלה.

כמובן שמדובר ברישון OEM והתקנה מותאמת אישית של Acer.

לנהל מחיצות אתה יכול בלי קשר לכלום. אתה בעל הציוד אז תעשה מה שנוח לך.

אתה לא צריך להוציא את הסוללה אם אתה עובד בהזנה ממתח חיצוני.

פורסם

אם זה לא מגיע אם דיסק, ונניח שהמחשב קרס - איך אפשר להתקין מחדש?

ואם אני רוצה להתנסות ב OS אחר - איך אפשר לשחזר את הוינדוס אחר כך?

פורסם

כמו כשתבתי: מחיצת שיחזור.

אצל כל חברה (ואפילו דגם) זה אחרת, אבל ברמת העיקרון זה ללחוץ על כפתור בזמן הPOST ולהפעיל שיחזור ל"מצב מפעל".

פורסם
  • מחבר

כן אבל שאלתי איך אני מנהל מחיצות זה קל? זה בעיה? איך אני עושה את זה? ומה זה אומר מחיצת שיחזור איך אני יוכל לבדוק אם יש לי אותה?

פורסם

אתה מנהל מחיצות כמו שאתה מנהל מחיצות בכל מחשב ומערכת הפעלה: עם תוכנה לניהול מחיצות (לוגיקה מטורפת, אני יודע).

לגבי מחיצת שיחזור אני מציע שתקרא את המדריך של הנייד.

פורסם
  • מחבר

כן אחי אבל אני לא יודע איך עושים את זה גם במחשב רגיל.. דרך אגב זה וינדוס 7 אז שמעתי שהוא מגיע אם תוכנה לניהול מחיצות אם אפשר עזה קצת יותר מפורטת

פורסם

אני לא אח שלך.

למהל מחיצות אתה יכול עם disk management שקיים עוד מתקופת Windows 2000 או במצב offline (שזה האפשרות העדיפה) עם כלי כמו parted magic שלא תלוי במערכת הפעלה והגבלות אחרות.

פורסם
  • מחבר

אתה לא עוזר!! אני רוצה מדריך מסודר מה לעשות מהחלה ועד הסוף

פורסם

לא אמרת מה אתה רוצה לעשות איזה מדריך אתה מחפש?

פורסם
  • מחבר

אמרתי שאני רוצה לדעאיך אני עושה שתי כוניים c וd אם אפשר איזה מדריך בשביל זה אני אשמח

פורסם

אתה יכול להשתמש בparted magic או בParagon Manager free שלא עולה עולה כסף ומספיקה למשמה של שינוי גודל מחיצה ויצירת מחיצה חדשה.

ברמת העיקרון מה שאתה עושה זה קודם כל מקטין את גודל המחיצה של המערכת ולאחר מכן נוצר לך "חלל ריק" שהוא unallocated space שבו אתה יכול ליצור מחיצה חדשה.

תחשוב על זה כ:

[-----------------C drive partition----------------]

ואחרי ששינית את הגודלש המחיצה אתה נמצא במצב של:

[----C drive partition----][---unallocated space---]

עכשיו במקום שנותר אתה יוצר מחיצה חדשה ומקצה לה את האות D (אם זה מה שנוח לך).

כמובן שפעולה כזאת תקרא create new partition ובגודל המחיצה אתה תסמן את כל השטח שהוא unallocated.

בכל התהליך הזה תיזהר לא לגעת במחיצת השיחזור שיש לך שעליה דיברתי בעמוד הקודם.

המחיצה הזאת לרוב היא "מוסתרת" וניתן לזהות אותה לפי ה label שלה והגודל (אף אחד לא יוצר מחיצות של 2GB היום).

פורסם
  • מחבר

בקיצור זה כן מסובך.. וראיתי שאני נכנס לכוננים כאילו ל"ניהול" ואז "איחסון"- ניהול דיסקים.. ששמה כתוב על הכונן השיחזור אבל איך אני מתמש בו במידה וקורה נזק למערכת ההפעלה ואם אני עושה את מה שאמרת אז איך אני יוכל לעשות נזק למערכת כונן השיחזור? כאילו אני מוריד מקום מכונן c אבל לא קורה כלום לכונן השיחזור עם אני יפתח כונן d כל עוד אני לא נוגע בו הוא נשמר

פורסם

תשמע, אם התרשים שהצגתי נראה לך מסובך אני מציע שתבקש עזרה ממישהו לפני שאתה עושה נזק.

אם אתה העניין של למידה עצמית תקרא קצת FAQים של התוכנות ותבדוק בעצמך, אפילו המכונה וירטואלית איך התהליך עובד כי זה ממש לא מסובך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים