פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים מה היה המטרה של הפרספקס בדיסק הקשיח זה נראה דיי מיותר...בכלל אם הלוח קטן כל כך... למה המארז כל כך גדול?
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים מחבר הדגש הוא לא על מארז קטן ככל האפשרהמתקן לדיסק הקשיח נועד במיוחד בשביל היופי, וגם כדי להפריד בינו לבין קרקעית המארז
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים איפה אפשר לקנות פרספקס ? זה נראה ממש נחמד כל הכבוד .יש לו עוד זמן עד שהוא יסיים את זה.איפה אתה רוצה שהוא ישים את ההארד דיסקים ואת הסידירום ואת הפלופי.
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים לא יודע למה אבל מאז שהפס2 יצא החשבתי את זה לחרא של קונסולה תאמת גם אני הייתי מתעלל בה אם היה לי ;D
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים מה שמצחיק זה שהוא עוד ענה לתגובה ברצינות.... 8) (לזה אני קורה פלונטר ברגעיו הראשונים...)זה לא PLAYSTATION 2 של סוני לכל מי שחשב שלזה הוא התכוון....יום טוב.
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים מחבר PS2 היא מערכת מחשב ישנה (יחסית כמובן ) של IBM. במלים אחרות - IBM PS2. למשל :
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים מחבר מצטער על הימים האחרונים חסרי העדכונים... הכנתי את הספק החדש לסליבינג שיגיע בעוד XX ימים, וגם חיבורי מולקס זוהרים... את המאוורר השחור הרגיל צבעתי לצבעי UV בדרך מסויימת; צבעתי את המאוורר בלבן, ואז צבעתי בצבעי UV.... צבעי ה UV לא תופסים על שחור.... תהנו מאווררי ה UV אבנר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.