פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים שלום שלום. ניצלתי את ימי החג (כהקדמה כמובן לסוכות), והתקדמתי די הרבה בפרוייקט ה- ultra HTPC שלי. המאוורר המורכב בצד המארז, הוא מאוורר UV של Vantec, שקבלתי במתנה מפנדה, ועל כך אני מודה להם. פאנל אחורי - בחלק האחורי של המארז, יהיה פאנל פרספקס עם כל חיבורי ה IO, מכוון שחיבורי ה IO של הלוח פונים כלפי מרכז המארז כאשר הלוח במקומו, אני צריך להכין "חוטים מאריכים" לכל יציאה, כדי למקם את חיבור הנקבה/זכר בפאנל האחורי. הוכנו כבר מאריכים לרשת, מסך, עכבר מקלדת, USB וזהו. למזלי אני לא צריך להעביר אחורה גם את המקבילי ואת הטורי, כי אותם אני צריך למשל ל-LCD ולמערכת הכפתורים הפנימית.... כל נושא האודיו פה הוא סיפור אחר לחלוטין, ואותו אי אתחיל כשיהיה לי קצת פרספקס לפאנלים... אשמח לתגובות ועכשיו לתמונות המארז כאן החיבורים: אבנר
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים מחבר כן.... טוב לא משנה, צבעתי מחדש את האזור גם לאחר החיתוך.... מה הכוונה בסוף ? אני רק בתחילת הפרוייקט
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים מחבר המבער כמובן עזר לי בקילוף הצבע הישן.אני קונה לוחות פרספקס של 60*180 ס"מ ב 40 ש"ח....הדיסק המצולם לא תקין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.