פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים אני מעלה את הוינדוס,זה מציג מסך שחור לא רואים כלום,זה פותח לי בהתחלה חלון של MYCOMPUTER,אז נכנסתי למעלה לCONTROL PANEL והצלחתי להתחבר לרשת למזלי,קיצר איך אני פותר את הבעיה הזאת? ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה לא עובד! מה עושים חבר'ה?!
פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים התשובה נמצאת בתצלום מסך שנתת פה. זה evaluation copy אז תקנה את המערכת ותתקין אותה.
פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים מחבר התשובה נמצאת בתצלום מסך שנתת פה. זה evaluation copy אז תקנה את המערכת ותתקין אותה.לא נראה לי שזה קשור,כי הוינדוס הזה אצלי כבר כמה וכמה חודשים עובד יופי!פתאום מאתמול יש לי את הבעיה הזאת...מה אני עושה? :=\
פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים לא נראה לי שזה קשורקשור, באבואבוע קשר!זו גרסת נסיון שהופצה לתקופה מוגבלת ומבחינת הרישוי היא כבר לא חוקית ולכן אתה רואה מסך שחור (או לא רואה כלום) !
פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים למעשה, ה-evaluation copy אמור לעבוד עד מרץ 2010. בכל מקרה כדאי לך לקנות גרסה חוקית, כי תצטרך לעשות את זה בסופו של דבר.
פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים מסך שחור - הרבה סיבות. תנסה את הקישורhttp://www.ghacks.net/2009/12/01/windows-7-black-screen-of-death-fix
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.