עבור לתוכן

אחרי התקנת ראוטר של "אדימקס" אתרים לא עולים טוב

Featured Replies

פורסם

התקנתי לפני שבועים ראוטר אלחוטי של "אדימקס" אחרי ההתקנה שמתי לב שיש אתרים שהוא לא נותן לי להכנס אליהם ורק אחרי הרבה ניסיונות ניתן להכנס אליהם,אתרים כמו (גוגל,ואללה,נענע,מאקו),אחרי שאני מוציא את הרואטר מהחשמל ומחזיר זה מסתדר,ושוב קורה אחרי כמה שעות.

אני לא יודע מה לעשות,ואשמח לקבל עזרה.

פורסם

אלחוטי? חיבור ישיר? ספקית? תשתית? הגדרת לו איי פי דינמי? PPPOE? L2TP?

פורסם
  • מחבר

הרוטאר אלחוטי אבל החיבור שהוא מוחבר למחשב שלי הוא חיבור עם כבל רשת,ויש לי גם מחשב נייד שבו החיבור מתבצע עם חיבור אלחוטי,בשתיהם יש את אותה תופעה.

ספק=נטויזין,תשתית=כבלים.

התופעה כוללת גם אתרים שהוא מעלה,הוא לא מעלה עד הסוף ולא רואים בחלק מאתרים את כול התמונות ורואים "איקסים" במקומם.

התקשרתי לספקית האינטרנט שלי והיא אמרה לי לבצע "בדיקת פינגים" אז ביצעתי ואתרים שנפתחים זה מראה לי שהבדיקה יצאה טוב ולא הייה איבוד נתונים,אבל אתרים שהוא לא מצליח להכנס אליהם לא הצלחתי לבדוק.וזה רשם שכאילו האתר לא קיים.

פורסם

אני בדיוק נתקל בבעיה דומה עם נתב של אדימקס BR6204WG בחיבור ADSL.

במשך הרבה זמן לא יכולתי לראות באתר http://www.crunchyroll.com/ סרטים אבל תמיד כשחיברתי את המודם למחשב ישירות וחייגתי עם חייגן PPPOE הכל עבד מצויין.

המסקנה שלי הייתה שהנתב עושה איזה שהוא משהו...

מה שעשיתי זה להפוך את המודם\נתב של בזק ECI312+ לנתב מבוסס חייגן PPPOA שמאפשר לחבילות המידע להיות ב MTU של 1500 ולא כמו PPPOE שגורם למצב של 1492.

את הנתב אדימקס הגדרתי על מצב של DYNAMIC IP ואז בנתב של בזק הגדרתי DMZ אל הכתובת שההאדימקס מקבל ממנו.

כרגע לאחכ כל הסיפור הזה החיבור עובד ממש מצויין.

הסטרימינג מהאתר לא נתקע לי והכל זז במהירות גבוהה יותר מאשר לפני כן.

בכבלים זה אמנם סיפור אחר אבל במידה ותתחבר בחיבור ללא חייגן של הוט תוכל לעשות +- כמוני ואני יכול להבטיח לך שזה יעזור לך בהרבה.

אני חייב לציין שגם ביטלתי את שירות חומת האש של הנתב שתרם לא מעט לנזק לחיבורים שונים שבהם השתשמשתי(זה עוד מלפני שעברתי לתצורה המוזכרת לעיל.

אהה ועוד דבר.

יש עדכון קושחה לנתב הזה 1.62 שנמצא באתר הרוסי של אדימקס והתיקון שלו הוא שאפשר להקיש כתובת שמית בשדה השרת של חייגן PPTP.

פורסם

הרוטאר אלחוטי אבל החיבור שהוא מוחבר למחשב שלי הוא חיבור עם כבל רשת,ויש לי גם מחשב נייד שבו החיבור מתבצע עם חיבור אלחוטי,בשתיהם יש את אותה תופעה.

ספק=נטויזין,תשתית=כבלים.

התופעה כוללת גם אתרים שהוא מעלה,הוא לא מעלה עד הסוף ולא רואים בחלק מאתרים את כול התמונות ורואים "איקסים" במקומם.

התקשרתי לספקית האינטרנט שלי והיא אמרה לי לבצע "בדיקת פינגים" אז ביצעתי ואתרים שנפתחים זה מראה לי שהבדיקה יצאה טוב ולא הייה איבוד נתונים,אבל אתרים שהוא לא מצליח להכנס אליהם לא הצלחתי לבדוק.וזה רשם שכאילו האתר לא קיים.

המודם שלך הוא במקרה טריון? אם כן -- ידוע שלמודם הזה יש בעיה עם נתבים -- תתקשר ל-HOT ותבקש שיחליפו.

אני בדיוק נתקל בבעיה דומה עם נתב של אדימקס BR6204WG בחיבור ADSL.

במשך הרבה זמן לא יכולתי לראות באתר http://www.crunchyroll.com/ סרטים אבל תמיד כשחיברתי את המודם למחשב ישירות וחייגתי עם חייגן PPPOE הכל עבד מצויין.

המסקנה שלי הייתה שהנתב עושה איזה שהוא משהו...

מה שעשיתי זה להפוך את המודם\נתב של בזק ECI312+ לנתב מבוסס חייגן PPPOA שמאפשר לחבילות המידע להיות ב MTU של 1500 ולא כמו PPPOE שגורם למצב של 1492.

את הנתב אדימקס הגדרתי על מצב של DYNAMIC IP ואז בנתב של בזק הגדרתי DMZ אל הכתובת שההאדימקס מקבל ממנו.

כרגע לאחכ כל הסיפור הזה החיבור עובד ממש מצויין.

הסטרימינג מהאתר לא נתקע לי והכל זז במהירות גבוהה יותר מאשר לפני כן.

בכבלים זה אמנם סיפור אחר אבל במידה ותתחבר בחיבור ללא חייגן של הוט תוכל לעשות +- כמוני ואני יכול להבטיח לך שזה יעזור לך בהרבה.

אני חייב לציין שגם ביטלתי את שירות חומת האש של הנתב שתרם לא מעט לנזק לחיבורים שונים שבהם השתשמשתי(זה עוד מלפני שעברתי לתצורה המוזכרת לעיל.

אהה ועוד דבר.

יש עדכון קושחה לנתב הזה 1.62 שנמצא באתר הרוסי של אדימקס והתיקון שלו הוא שאפשר להקיש כתובת שמית בשדה השרת של חייגן PPTP.

הפתרון שלך הוא יפה, אך כול להיות שהקטנת ה-MTU ל-1392 היתה חוסכמת ממך את כל ההגדרה המסובכת הזו.

פורסם
  • מחבר

המודם שלי של "טומסון",ואני מחובר בחיבור ללא חייגן (mpls),מה עוד אפשר לבדוק כדי להגיע לבעיה?

דיברתי עם התשתית שלי (הוט) ואמרו לי שהמודם שלי יכול לעבוד ללא בעיה עם הראוטר שלי.

פורסם

כנס לתפריטי הנתב שלך ושנה את ה-MTU ל-1392.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אני ינסה את הפתרון שהצעת.

אשמח לדעת מה זה עושה כאשר אני מגדיר את מה שאמרת לי ברוטאר?

פורסם

זה מקטין קצת את גודל חבילת המידע הנשלחת ממך אל הספק ובחלק מהמקרים זה פותר את הבעיה שאתה מתאר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך.

יש מצב שפתחתי מספר פורטים עבור הכרטיס DVR למצלמות שיש לי במחשב,ומכיון זה יש לי תבעיה שתיארתי או שאין קשר..?

פורסם

יכול להיות שהמצלמות יוצרות אצלך עומס תעבורה שגוםר לבעיה הזו. מה מהירות החיבור שלך?

פורסם
  • מחבר

1.5 m,אבל אם הם יוצרות עומס תעבורה,אז איך זה שאתרים אחרים כן נפתחים וגם המסנגר ממשיך לעבוד כרגיל?!

בנתייים אין בעיה,איפסתי את הגדרות של הרוטואר והכנסתי מחדש(קל מאוד לאפס ולהתקין מכיון שאני גולש בחיבור ללא חייגן של הכבלים MPLS)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים