פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים שלום חבריםלא ידעתי אם הנושא מתאים לכאן או לפורום windows מכיון שהוא משלב את שניהםאז ככה - המחשב הוא vostro 1015 מערכת הפעלה windows 7 במנהל ההתקנים מופיע לי סימן קריאה צהוב בהתקנים אחרים על התקן מערכת בסיסי ניסיתי windows update לא מוצא דרייבר , ניסיתי באתר של דל - אבל אני לא יודע תחת מה לחפש - כאילו סוג התקןיש למישהו מושג לאיזה דרייבר הוא מתכוון?צירפתי קובץ מצורף בכל מקרה באתר של דל יש המון קבצים להורדה - יש דברים שם לא רלוונטיים כמו דברים שכבר מותקנים , מודם , כרטיס רשת וכו' יש כמה קבצים שהייתי רוצה התייחסות - יש דרייבר שנקרא vostro 1015 system biosאחד שנקרא chipset - intel driverויש כרטיס מסך וקול וכומה יכול להיות הקובץ החסר?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים תכנס להודעה הזו ותנסה לאתר איזשהו קוד שגיאה או משהו בסגנון.תריץ חיפוש בגוגל על ההודעה הזו.
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים מחבר אם האופציות היו עוזרות לא הייתי חוזר שוב ...כל מה שנרשם לא חידש לי הרבה כי לפני זה כבר ביצעתי את זה
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים מחבר יש שם 17 דרייברים - אני לא יתקין את כולם יש שם דברים לא קשורים - מודם , כרטיס מסך
פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים הRICOH זה ההתקן של קורא הכרטיסים.יש לך כזה,לא?אם כן,באמת לא ראיתי אותו ברשימה של המנהל התקנים.אז תתקין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.