פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים חיברתי שני מחשבים, האחד xp והשני vista, דרך נתב (לא אלחוטי) של dlink, לשני המחשבים יש אינטרנט, אבל הם לא מזהים אחד את השני!(גם שיתוף המדפסות לא עובד )כיצד אפשר לסדר את הבעיה?תודה לעוזרים!
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים אתה יכול לא לכתוב כל כך הרבה סימני קריאה וללמוד לנקד את המשפטים שלך.לגבי הבעיה שלך נקודתית: איזה פעולות כבר ביצעת על מנת שהמחשבים יתקשרו אחד עם השני? נערך 2014 באפריל 1711 שנים על-ידי multicore
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים מחבר מצטער סידרתי את סימני הניקוד.סידרתי את ההגדרות בויסטה, ושניהם על אותו workgroup אבל אם כבר אתה עוזר לי אתה יכול להגיד לי את כל השלבים מהתחלה כדי שנוכל לראות איפה הבעיה.
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים עבוד לפי המדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htmבטל את ה-FIREWALL-ים בשני המחשבים.
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים מחבר אתה לא יכול להגיד לי פשוט איך לסדר את ההגדרות ב ויסאה ו אקס פילמה ישר לשלוח למדריכים
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים :s05:בקשת לקבל את כל השלבים שצריכים לבצע לצורך השיתוף -- אבל אם כבר אתה עוזר לי אתה יכול להגיד לי את כל השלבים מהתחלה כדי שנוכל לראות איפה הבעיה.ובתגובה קבלת מדריך מפורט שמתאר את כל השלבים. לא הכל בחיים זה "זבנג וגמרנו...".
פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים אתה לא יכול להגיד לי פשוט איך לסדר את ההגדרות ב ויסאה ו אקס פילמה ישר לשלוח למדריכיםשמע, אתה אגדה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.