פורסם 2010 בינואר 215 שנים דיון פייסבוק הופך לדיון מוקפץ, מעוטר בתרנגולות מרחפים ועופות קפואים?! אתם רואים? זה הטירוף שעוף קפוא גורם ב-hwzone! אתם רוצים סדר בפורום? עוף קפוא חייב להפשיר מההקפאה ולחשוף עצמו בפני הפורום. וכן- כל יום שיעבור והוא לא יעשה זאת משתמשים כאן יפגעו. החל מהלילה... ואני עומד במילה שלי. !Boo
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים אויש קידני, הרסת... זאת היתה הגירסה המלאה: :o :o :o :o :o :o :o :o YES MASTER עם אייקון אחד שכבר לא קיים http://smilies.neo101.nl/smilies/worshippy-6x.gif
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאעכשיו אני פאן של הערנב! (דרך אגב יש כבר דף של הערנב?)
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עכשיו אני פאן של הערנב! (דרך אגב יש כבר דף של הערנב?) אני כבר כמה שנים טובות גולש ב-HWzone ומ-ע-ו-ל-ם לא הבנתי מה זה הערנב הזה שמדברים עליו!
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים הערנב הוא האופל, הרוע, הוא ה-ע' הגדולה, העין בשמים. הוא צופה בכם, בני אנוש נאלחים, ודן אתכם לחיים, למוות או לעבודה במשרדי הממשלה.תיזהר לאצבן אותו (לא כתבתי עם ע' כדי שהוא לא יחליט שביזיתי את שמו הרם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.