פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים עד שהיה פייסבוק הייתי עם כינוי פיקטיבי ותמונת אבאטר. מהיום יש לי שם מלא ו136 תיוגים בתמונות. איפה ימי התמימות?
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים מחבר טוב אנשים, מספיק עם ה"תן לי סיבה טובה" זה ת'רד קטן שנועד לפרסם את העמוד שלנו בפייסבוקתסמכו עלינו שזה מועיל לאתר שהוא קיים ויש בו fans וכמה שיותר יותר טובעכשיו: מועיל לאתר = מועיל לקהילה - לכם.מי שרוצה - ילחץ על הכפתור ויהפוך ל fan של הדף הרשמי שלנו. מי שלא רוצה - זו כמובן זכותו ומן הסתם לא ילחץ -רק תעשו לי טובה ותעברו הלאה לדיון הבא במקום לכתוב כאן "תן לי סיבה טובה".
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים זו הפעם העשירית היום שהזכירו אותי היום בפורומים וציפו לתגובות שלי - צר לי אני בחופש עד פברואר ואוכל להגיב רק לעיתים רחוקות. בקשר לנושא- גם אני מעריץ את אתר המחשבים הדגול אייצ' דאבליוזון בפייסבוק, והייתי עוקב אחריו גם בטוויטר ונהיה חבר שלו במייספייס אם הייתי יכול הייתי גם מקים תא משפחתי עם אישה ו2 אפרוחים על השרת של hwzone בחוות השרתים, אבל קר שם יותר מבפריזר שלי. [br]פורסם בתאריך: 26.12.2009 בשעה 23:25:51
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים וואו, לא ציפיתי שייקחו את זה כ"כ ברצינות :-\ יאללה קידני, אותי שיכנעת תצטרפו גם אתם, זה לא מזיק!
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים תזכור שלא הבאת לי את השרת והכתובת של המירקאחר כך שתרצה שאני אסדר לך עבודה ב014 אני לא אתייחס אפילו
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים תזכור שלא הבאת לי את השרת והכתובת של המירק אחר כך שתרצה שאני אסדר לך עבודה ב014 אני לא אתייחס אפילו הוא יכול ללמד אותך "כמה" דברים
פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים זו הפעם העשירית היום שהזכירו אותי היום בפורומים וציפו לתגובות שלי - צר לי אני בחופש עד פברואר ואוכל להגיב רק לעיתים רחוקות. בקשר לנושא- גם אני מעריץ את אתר המחשבים הדגול אייצ' דאבליוזון בפייסבוק, והייתי עוקב אחריו גם בטוויטר ונהיה חבר שלו במייספייס אם הייתי יכול הייתי גם מקים תא משפחתי עם אישה ו2 אפרוחים על השרת של hwzone בחוות השרתים, אבל קר שם יותר מבפריזר שלי. [br]פורסם בתאריך: 26.12.2009 בשעה 23:25:51 בדקתי , בפריזר יותר קר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.