פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים עוד לא לחצת become a fan of hwzone.co.il בפייסבוק?! DO IT NOW http://www.facebook.com/HWzone
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים מחבר [19:24:33] <&work_stone> Minimizer, [19:24:33] <&work_stone> http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445214.msg3810526#msg3810526 [19:24:36] <&work_stone> תן לו באן מהפורום לשבועיים [19:24:37] <&work_stone> ובסיבה תרשום [19:24:40] <&work_stone> "סיבה טובה" וברצינות - כשאתה fan של הדף של hwzone.co.il בפייסבוק אתה מקבל עדכונים לפרופיל שלך על כל חדשה בעמוד הראשי שלנו כולל פרסומים על פרסים והגרלות שמדי פעם מתקיימות לטובת הקהילה שלנו. העדכונים לא מפריעים ולא נעשים בצורה תדירה אלא רק כמה שעות אחרי פרסום בעמוד הראשי של hwzone.co.il חוץ מזה, כחבר קהילה עם 2000+ הודעות אני בטוח שהזון הוא התמכרות לא קטנה שלך ושל רבים אחרים וכשיש לך בית חם באינטרנט - אני חושב שזה נחמד ורצוי לתמוך בו - ללחוץ become a fan לא עולה גרוש ורק מועיל לך, לקהילה, לאתר, ולאנשים שלא מודעים לקיום האתר עדיין משום מה.
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים מחבר -5 נו יא נקניקים, סיבה טובה קיבלתם למעלה - כואב לכם לתת קליק בודד וחד פעמי לטובת הבית שלכם באינטרנט? כל האנשים שחושבים לעצמם "אוי לא, כל החברים שלי בפייסבוף יחשבו שאני חנון אם אני אלחץ על זה" הרי החדשות: אם אתם קוראים את הטקסט הזה עכשיו - אתם 200% חנונים - היו אמיתיים לעצמכם ולחבריכם ואל תנסו לבנות פרסונה פיקטיבית לחצו become a fan of hwzone.co.il בפייסבוק ויפה שעה אחת קודם!
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים אתם לא מפחדים שהקהילה תהפוך יום אחד לFXP אחד גדול?לא שזה ממש קשור לדיון...אבל אם יתחיל להיות פרסום גדול בפייסבוק יש מצב שזה יקרה...
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים מחבר fighter ספציפית אין לי בעיה לוותר עליך בתור fan אבל בכל זאת אתה ממש רוצה לשוחח ב IRC עם אנשים זרים בנושאים הקרובים ללבך, נסה את:/join #AssTicklersFaggotsFanClubבשרת הקרוב למקום מגוריך.
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים אם תגלה לי מה השרת וערוץ של המירק שלכם אני אצטרףאפשר להכנס לשם, רק מדרגת סמנכ"ל.
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים אה ככה? כשאני אהיה עם ותק של 5 שנים בשירות הטכני של בזק בינלאומי ואתם תבקשו חתימה בגלל שאני אהיה כל כך מגניב אני אצחק לכם בפרצוף
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים מחבר אני חושב שאם תגיע לוותק של 5 שנים כעובד תמיכה טכנית בכל ספקית אינטרנט שהיא - אתה לא תצחק לאף אחד בפרצוף.זה יהיה ממש עצוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.