עבור לתוכן

אין תצוגה- עזרה בבקשה.

Featured Replies

פורסם

הרכבתי היום סוף סוף מחשב חדש, והכל היה בסדר יחסית, אבל כשבאתי עכשיו לחבר מסך (ה-DELL 2209WA) הוא כותב לי No signal DVI משהו כזה, והכל מחובר. ניסיתי אפילו לחבר בכמה דרכים, להחליף לכבל USB, לא עזר.

אני חייב לציין שהכבל מולקס חובר לכרטיס מסך בכמה דרכים (ישירות מהספק, מתאם ממולקס לכבל שיוצא מהספק, שניהם גם בתצורה של 6 פינים וגם 4 פינים- שום דבר מהם לא עבד, אותו הדבר.)

והמאוורר שעל הכרטיס מסך מסתובב, ככה שהוא גם עובד ויושב בסדר על הסלוט.

עכשיו, זה לוח GIGABYTE X58-UD7 והוא משום מה לא בא עם ספיקר, לכן אני לא שומע צפצוצים או משהו, והכל חובר בהצלחה.

למישהו יש מושג מה הבעיה?

יש סיכוי שהכרטיס פגום או שהלוח פגום? (למרות שקשה לי להאמין, הלדים שעל הלוח והמסך LCD הקטן שעליו דולקים ומגיבים)

די דחוף לי לקבל תשובה, תודה מראש.

אגב, הכרטיס מסך החדש הוא ה-HD5970 של ספייר.

עריכה- ניסיתי עכשיו לחבר את הכרטיס מסך הקודם במקום בשביל לשלול אפשרות שהכרטיס החדש תקול- וגם אז זה לא עבד.

פורסם

תרגע ותבדוק שוב שהכל חובר כמו שצריך.

לכרטיס מסך מספיק לחבר את חיבורי הPEG שלו.

חיבר את את ב24+4 פנים מהספק כח ללוח אם?

פורסם
  • מחבר

חיבר את את ב24+4 פנים מהספק כח ללוח אם?

חיובי...

ובדקתי, הכל מחובר כמו שצריך.

ניסיתי לחבר מסך אחר, כרטיס מסך אחר, כבל אחר, זכרונות אחרים- אין שינוי.

פורסם
  • מחבר

כן, ללא שינוי.

ואוקיי, מסתבר ששכחתי כבל ATX נוסף- אבל הבעיות לא מסתיימות כאן.

ניסיתי להעביר עוד כבל מולקס מהספק לחיבור מתח נוסף בלוח בשם ATX_12V_2X. (שלפי החוברת הוא הכרחי בשביל שהלוח באמת יעלה)

אבל אחרי שזה חובר המחשב לא ממש נדלק (בלחיצה על כפתור ההדלקה- הלדים שאמורים להדלק בלוח נדלקים לשניה, המאווררים מתחילים להסתובב ואז זה שוב נכבה). ואז כשאני מנסה להדליק שוב זה בכלל לא מגיב, רק אם אני מאפס את הספק (מכבה את הספק ומדליק) כשאני מוציא את זה- הכל נדלק כרגיל לשניה ואז שוב מתכבה ומסרב להדלק שוב- וכך הלאה.

הספק הוא FSP Everest ד"א. יש מספיק וואט בשביל פעילות של כל המערכת. (בדקתי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים