עבור לתוכן

שאלה בקשר ל AMD 965 BE לפני קניה

Featured Replies

פורסם

הV1 מציג יחס עלוב של עלות\תועלת

פני לפורום אוברקלוקינג וקירור על מנת לקבל המלצה, אני כבר אומר לך שימליצו לך כנראה את המוגן 2, שעולה 185 ופשוט אין לו תחרות בטווח המחיר הזה.

פורסם
  • מחבר

תסתכל על זרימת האויר 86.5 איך יכול להיות עלוב ? וה TT שקט יותר מבחינת רעש

מוגן 2 של איזה חברה זאת ?

המוגן 2 זרימת האויר 74.25 CFM‎ פחות טובה משמעותית , מאורר עלוב יש שם 320-1200RPM

אני לא מבינה למה אתם שונאים את Thermaltake ? זאת חברה מצויינת שיש לה מוצרים איכותיים וטובים .

הוא גם נראה ענק יש לי מארז פשוט TT WING-RS אני לא יודעת אם המפלצת הזאת יכולה להיכנס לשם !

פורסם

זרימת אוויר לא אומרת כלום.

הדבר המשפיע הוא הסינק ולא המאוורר .

אני יכול לקחת קירור כמו הTX3 ולשים לו 100CFM והוא עדיין יהיה פחות טוב מהMUGEN עם 60CFM .

thermaltake לא עשתה קירור טוב ומשתלם מאז הBT

פורסם

תסתכל על זרימת האויר 86.5 איך יכול להיות עלוב ? וה TT שקט יותר מבחינת רעש

מוגן 2 של איזה חברה זאת ?

המוגן 2 זרימת האויר 74.25 CFM‎ פחות טובה משמעותית , מאורר עלוב יש שם 320-1200RPM

אני לא מבינה למה אתם שונאים את Thermaltake ? זאת חברה מצויינת שיש לה מוצרים איכותיים וטובים .

הוא גם נראה ענק יש לי מארז פשוט TT WING-RS אני לא יודעת אם המפלצת הזאת יכולה להיכנס לשם !

את רצינית?

את יודעת שיכולת קירור לא נמדדת בכמות האוויר שהמאורר עליו דוחף נכון?

אל תבני על השערות שלך ותבססי אותם על מאין עובדות.

מאורר הוא רק חלק אחד בקירור המעבד, ואחד לא הכי קריטי, אלא גוף הקירור עצמו.

MUGEN 2 זה של SCYTHE ונמכר בKSP סביב מחיר ה185 שקלים.

חברת TT מציגה מגוון מוצרים רחב, כמעת כולם בעלי יחס עלות תועלת שאינו משתלם לרבות קירורים\מארזים וספקי כח (ספקיי הכח שלהם מתחת ל600W הם ממש לא שיא האיכות, בלשון המעטה).

פורסם
  • מחבר

עובדה שמאוורר פשוט של 50 שקל זרימת האויר נעה בין 20 - 30 CMF .

תמצא לי מאוורר של 50 שקל שזרימת האויר שלו היא 80 CMF תקבל מה שאתה רוצה :-\

יש גם את זה BIG TYP VX120 שהוא גם 86.5 CMF הבעיה שאורח החיים שלהם קצר 30,000 שעות ! אצל המתחרים זה 400,000 .

אני חייבת לציין שיש לי גוף קירור " פשוט " אבל יש לו נתונים מעולים ואני מרגישה את זה גם בעבודה :

עלה לי 56 ש"ח ALPINE 7 PRO ויש לו זרימת אויר 36.7 CFM נתון מדהים יחסית לגוף קירור פשוט כזה !.

http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=71&page=spec

פורסם

כרגע החלטתי

אני לא מגיב יותר בת'רדים שלך.

תהני

פורסם

אפשר להפסיק להתייחס לנתונים זניחים כמו CFM לעזאזל?!?!?!

מה את חושבת, שאם יש קירורים עם שניי סינקים מסכנים שבקושי מעבירים חום מהמעבד אבל יהיה להם מאורר 130CFM התוצאה תהיה טובה?

(לא).

קירור בנוי מ4 חלקים עיקריים

1 - תחתית הקירור, חלק מאוד חשוב שבא במגע ישיר עם המעבד ודואג להעביר את החום ביעילות רבה אל:

2 - צינורות הנחושת שתפקידם הוא לגרום לחום להתפשת לכל אורך צינורות הנחושת משם:

3 - סנפירי האלומיניום לוכדים את החום ומשחררים אותו על פני שטח רבים משם:

4 - המאורר דואג לתת אוויר בטמפ' החדר לסנפירים ולצינורות הנחושת וכך בעצם שומר עליהם לקבל עוד חום מהמעבד ולקחת את האוויר החם למאורר האגזוסט.

אגב, גם לי קצת נמאס לחזור על עצמי כמו תקליט שבור, בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

עוד לא ענית לי על שאלה פשוטה :

אם אתה אומר שזרימת אויר זה שטויות לשיטתך איך HFS פשוט יש לו 20 CFM ו HFS מקצועי יש לו 70 - 80 ?

אם תמצא לי גוף קירור ב 50 שקל שהזרימת אויר שלו 80 CFM תקבל מה שאתה רוצה :cool2:

אני אקנה ממך 10 חתיכות -:

אני ממתינה :xyxthumbs:

פורסם

לא מודדים קירור על פי CFM ולא מודדים רמקולים על פי הספק ולא מודדים מעבד על פי סיסמאות של ערוץ הקניות:

"לא פנטיום 1, לא פנטיום 2 ולא פנטיום 3 אלא פנטיום 4 גבירותיי ורבותיי, זה נכון מה שאתם שומעים פנטיום 4 גבירותי ורבותיי, עם קירור של 80 סי-אף-אם, כן צופים יקרים לא פחות ולא יותר מ CFM!!"

שיהיה לו CFM של אלף אפילו, מה שקובע זה הטמפרטורה במנוחה ובמאמץ. לא CFM ולא גודל ולא עיצוב ולא כלום אלא המדידה הפשוטה של האם הוא עושה את העבודה שלו. כל השאר סיסמאות ריקות והנהייה אחריהן היא שטחיות וחוסר יכולת להבדיל בין עיקר וטפל.

פורסם
  • מחבר

אז אם זרימת אויר זה שטויות וסיסמאות אני מבקשת שתמצא לי גוף קירור ב 60 - 70 שקל עם CMF של 80 , סבבה ?

תודה :xyxthumbs:

עוד משהו בדקתי באינטרנט בנצמרק , זה נכון שההבדל בין 965 ל 955 הוא אפסי ? ראיתי בנצמרק שאין כמעט הבדל אפסי ביותר .

אפשר לחסוך 65 ש"ח :o

מ 925 AMD נותנת פייט חזק ל Intel ( גם 720 ) אז למה עשו מ AMD " היסטוריה " ? למה הספידו אותם כל כך מהר ?

מבחינתי עדיף לקנות AMD .

לוחות אם מבוססים AMD הרבה יותר טובים מאינטל שהם יקרים פי 100 וסתם קונבציונלים משעממים .

פורסם

אז אם זרימת אויר זה שטויות וסיסמאות אני מבקשת שתמצא לי גוף קירור ב 60 - 70 שקל עם CMF של 80 , סבבה ?

תודה :xyxthumbs:

מה שמנסים להסביר לך, הוא שקירור עם מאוורר שדוחף יותר CFM לא בהכרח טוב יותר מקירור אחר בו המאוורר דוחף פחות אוויר.

בדיוק כמו שמכונית עם מנוע של 2.4L לא בהכרח טובה יותר ממכונית אחרת שלה יש מנוע של 2L. גם הטיעון שאין מכוניות זולות עם עם 2.4L לא ישנה את התמונה.

פורסם

מאוורר ג'נרי על Thermalright Ultra-120 יקרר יותר את המעבד, מאשר כל מאוורר אחר שתבחרי על צלעות קירור ג'נריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים