פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים אהלןקיבלנו משימה לכתוב מחשבון גרפי בסי שארפ, המחשבון אמור להציג את כל סוגי הפונקציותלפני כן בנינו מחשבון מדעי שמחשב כבר את כל סוגי הפונקציותאשמח לטיפים ועצות כיצד להתחיל עם עניין המחשבון הגרפי מפני שכרגע אין לי שום מושג איך להתחילתודה לעוזרים
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים מחבר זאת אומרת שאתה מציב לו משוואה כלשהי, נגיד x^2+cosx והוא מצייר אותה בגרףוהכוונה במחשבון מדעי היא שהוא יכול לשרטט את הפונקציות מסוג כל חזקה, סינוס, קוסינוס, טנגסהבנתי שיש מחלקה שמממשת ציורי גרפים אבל אין לי מושג איך משתמשים בה
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים אין מחלקה מובנית בשפה לשרטוט גרפים, אבל יש עשרות כאלה באינטרנט.שרטוט גרפים של פונקציות נקרא בד"כ plotting. בגדול, חיפוש c# plot יחזיר לך עשרות תוצאות של חבילות ודרכים לשרטט גרפים, כולל מדריכים.
פורסם 2009 בדצמבר 2415 שנים מחבר אני מבין את הרעיוןיש פונקציה של Xוצריך שהפונקציה תציב בה ערכים מתחום x1 עד תחום x2, ותייצר קו בין כל נקודה בטווח של 0.01השאלה איך ממשים פונקציה כזאתי
פורסם 2009 בדצמבר 2415 שנים מחבר זה חדש לי אבל הסתכלתי על זה קצתבעיקרון הוא יכול לשרטט גרף של כל הפונקציות שהזכרתי קודם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.