עבור לתוכן

התערבות על AGP SLOT

Featured Replies

פורסם

אני מנסה להוכיח למישהו בעבודה שכשקונים כ.מסך לא צריך להגיד למוכר אם זה פנטיום 3 או 4 כי אין דבר כזה כרטיס לפנטיום 3 וכרטיס לפנטיום 4 כל כרטיס שאני אקנה יתאים לשניהם.

תודה.

פורסם

זה לא תלוי בכלל במעבד.

אבל זה כן תלוי בלוח האם, יש לוחות אם (ישנים מאוד) שאין בהם חריץ AGP (לכל לוחות האם של פנטיום 3 יש חריץ כזה כמדומני) ולכן תוכל להכניס רק כרטיס PCI או ISA.

פורסם

הפסדת :'( יש הבדלים בין תקני ה AGP השונים.

הלוחות הראשונים של P4 מבוססי ה 850 לא תמכו בכ.מסך בעלי מתח של 3V כדוגמת ה VODDO 4500 ....

תוספת:

What add-in AGP cards can be used?

The D850GB AGP socket can be used to accept universal AGP cards that comply with the AGP 2.0 specification. The D850GB can accept 1X / 2X / 4X card(s) operating at 1.5V.

פורסם

הפסדת :'(

:nono:

ממש לא. תקרא שוב את מה שכתבתי (כל שתי השורות ;))

פורסם
  • מחבר

אני חושב שלא הבנתם את שאלתי.

הוא טוען שאם אני קונה למשל GF4 אני צריך להגיד למוכר איזה מחשב יש לי P3 או P4 כי אז הוא יתן לי כרטיס שונה.

ז"א

לפי מה שהוא אומר מיצרים כ.מסך שונים ל-P3 ול-P4.

פורסם

אהההההההההההההההההההההההההה......

Why didn't you say so?

אם כן, התשובה היא בפירוש 'לא'!

:)

פורסם

הוא טוען שאם אני קונה למשל GF4 אני צריך להגיד למוכר איזה מחשב יש לי P3 או P4 כי אז הוא יתן לי כרטיס שונה.

ז"א

אבל אם תקנה VOODOO אז הוא לא יעבוד אם לוחות מסוימים.

בקיצור - עלולה להיות בעיית תאימות בין כ.מסך ישנים ללוחות חדשים.

פורסם
  • מחבר

ז"א

אבל אם תקנה VOODOO אז הוא לא יעבוד אם לוחות מסוימים.

בקיצור - עלולה להיות בעיית תאימות בין כ.מסך ישנים ללוחות חדשים.

את זה אני יודע. אבל אם אני קונה כ.מסך GF4 היום אין שום מניעה שאני אחבר אותו ל-P2 שלי ואת זה אני רוצה שהוא יבין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים