פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים היי חבריההמחשב שלי,מעבד: i15 GIGABYTE INTEL P55 GA-P55-US3L DDR3 RAIDכרטיס מסך: ATI SAPPHIRE HD 5770 1GB GDDR5 D.DVI-I / HDMI / DP מסך SAMSUNG 23" LCD P2350 DVI 2MS 1:50000 FHD מערכת הפעלה :windows 7 כשאני מפעיל את המשחק ,המשחק נזרק ורושם לי את ההודעה הבאה:GPU ATI Radeon HD 5700 Series are no tasyed. You Man Experience odd behavior. מה הבעיה ?מה עליי לעשות?תודהנ.ב לכרטיס מסך זה יש 2 כניסות 1, עם dvi והשניה מתחתיה dvi + hdmi יש חשיבות לאיזו כניסה אני מתחבר?
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים תבחר את כניסת כרטיס המסך שמתאימה לך.אם יש לך חיבור HDMI למסך- תנצל אותו ותקבל תמונה טובה יותר. אם לא- אז DVI.נראה שההערה שאתה מקבל במשחק היא בגלל שהכרטיס מסך שלך מסדרה חדשה שכביכול לא נתמכת רשמית על-ידי המשחק.אין לך מה לדאוג- תתעלם מזה ופשוט תפעיל את המשחק, אתה לא אמור להיתקל בבעיות.
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים מחבר היי g-man ראשית תודה,אין לי אפשרות להתעלם מפני שבכל מצב הוא זורק אותי מתחילת העלאת המשחקיש קשר למערכת הפעלה win 7 ?תודה
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים תנסה לשנות את התאימות לווינדוס XP:קליק ימני ומאפיינים על קיצור הדרך, לשונית compatibility ושם תשנה את מצב התאימות.ניסיתי לחפש את הערה שלך בגוגל ואין כלום.אם תוכל להעלות צילום מסך עם ההערה זה יעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.