עבור לתוכן

צריך המלצה למשחקים שירוצו על כרטיס OB חזק...

Featured Replies

פורסם

הלוח הוא GA-78GM והכרטיס הוא (HD3200 (chipset 780G.

המחשב הוא זמני אבל למספר חודשים.

האתר systemrequirments אומר שאפשר להריץ הרבה משחקים לפי הכרטיס. הבעיה שלו היא שמותקן WIN7...

תכלס...

מה אני יכול לשחק?

סדרת total war?

FPS נורמאלי?

תודה... :hi:

פורסם

3200 זה לצערי לא כזה חזק.וOnboard שלעצמו זה בעיה כי הרבה משחקים(למשל קרייסיס המקולל אבל גם אחרים),מצהירים מראש שהם לא עובדים על אונבוארד.

אתה יכול להרחיב על שאר המחשב?(מעבד,כמה ליבות,זכרון במחשב,זיכרון בכ. מסך)

בכל מקרה לא נבאס יותר מידי.למחשבים מהסוג הזה היתי ממליץ למשל על NFS:most wanted שדווקא רץ די טוב על הלפטופ של דוד שלי וגם נראה בסדר עד היום.לא מזמן מכרו בבאג אותו ביחד עם שתי ההמשכים הבינוניים עד גרועים שלו ב70 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

AMD 245

2 GIGA RAM

מסך 19 CRT

3200 זה לא חזק? אני חושב שרק 4200 יותר חזק והיה איזה מבחן לכרטיס הזה.. הריץ משחקים סביר... אני לא מוצא אותו..

פורסם

זה לפטופ? כי אם כן אז מובן למה יש לך משולב,ואם לא,אז הנחת ייסוד שכרטיס משולב=חלש,וכל כרטיס שמסתיים בפחות מ600(3300 4300)=חלש ולא משנה הסדרה.כמובן שכסף זה תמיד שיקול והכרטיסים הטובים ממש יקרים..תלוי עד כמה זה חשוב לך[br]פורסם בתאריך: 22.12.2009 בשעה 16:00:06

fps טובים שאולי יעלו טוב עליו זה unreal tournament 3 שאין לו ערך מוסף חוץ מהאינטרנט(ניתן לקנות אותו בזול גיימז במשהו כמו 40 ש"ח) או האורנג' בוקס שכוללת את האף לייף 2 וכל המשכיו פורטל וטים פורטרס 2.(המחירים שלה בארץ נעים בין ה40 ל70 שקל בפעם האחרונה שבדקתי) האחרונה מומלצת ביותר.(אם כי צריך אינטרנט בשביל להפעיל אותה)
פורסם
  • מחבר

לא נייד...

נייח...

המחשב מיועד לאמא לאחר כחודשיים אצלי.. רק עד סוף התואר....

האם STALKER הראשון?

ROME TOTAL WAR?

האם ה 6600U הישן שיש לי יותר טוב?

הספק הוא GIGABYTE 350W...

פורסם

COD4 על הגדרות נמוכות

UT2004

COJ הראשון

פורסם

לא נראה לי שה6600 יותר טוב,הרי רדאון 3000 יצאו איפושהוא בין 8 ל9 בג'יפורס.ויש קצת הפרש בין סדרה 9 ל6..גם 3200 תומך כבר בדיירקטאיקס 10 ובסרטי HD מה שלא נמצא לפחות רשמית ב6600. אבל לא שבדקתי את זה.לא כ"כ עקבתי אחרי חומרה בין ג'יפורס 2 ל8 ;D[br]פורסם בתאריך: 22.12.2009 בשעה 16:27:47

אם COD4 ירוץ על המפרט שלך אז אני מצטרף בחום להמלצתו של מקסים.(למרות שהוא עדיין עולה בסביבות ה150 ש"ח.)

אם יש לך סבלנות לשושו מוכרים היום את טרילוגיית ספלינטר סל הראשונה ב50-100 ש"ח.

אם אתה מחובבי הקומיקס אני תמיד ממליץ גם על XMENLEGENDS2 שזה משחק הק אנד סלאש חביב למדי.

כמו כן אני תמיד ממליץ על משחק חינמי חביב בשם within a deep forest.מכיוון שזה בחינם,אז אין סיבה לא לבדוק את זה.

ואם אתה אוהב קווסטים-אז את סדרת tales of monkey island החדשה והבסהכ מוצלחת מאוד.

פורסם

1. בכל זאת 6600GT חזק יותר, גם אם הוא מיושן ה6600 ה"רגיל" מספק ביצועים דומים.

2. 4200 הוא 3200 עם שינויים קוסמטיים בעיקר, אך לא בביצועים במשחקים.

3. תוכל לעיין בטבלת היררכיית הכרטיסים העדכנית כאן:

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-310-5970,2491-7.html

פורסם

טוב הדברים שאתה אומר די הולכים לפי עקרונות הייסוד שהצבתי,מ"מ לגבי ה6600 לא היתי בטוח כי הוא באמת כבר כמה דורות אחורה,אבל אני מניח שזה רק מחזק יותר את הטיעון בדבר חולשתם האבסולוטית של הכרטיסים הראשונים בכל סדרה,לא משנה איזה.

בכל מקרה יישר כח אין ספק שטבלה בהחלט עושה את החיים קלים יותר.(מה גם שהטבלה לא משקרת)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הקישור.

טבלה נהדרת, לשמור, להדפיס ולתלות ... את עצמי... רוצה כרטיס חזק יותר....

בעוד חודשיים....

יש בעיה עם WIN7? הבנתי שכל משחק שנתמך ב XP ירוץ על 7....

פורסם

win 7 רחוק מליהיות בעייה, הוא ההפך מבעייה.

פורסם
  • מחבר

systemrequirementslab מזהה את הכרטיס לא נכון כנראה. מבחינתו אני יכול להריץ EMPIRE TOTAL WAR ו GTA IV.

תכלס.

הוא זהה בביצועים ל 6600 הישן שלי ולכן אין טעם...

אז GTA סאן אנדראס ו מדאיבל II...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים